Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

3 gazeller på stribe til Dorch & DanolaDirektør Torben Madsen er både stolt og ydmyg over Gazelle-kåringen for tredje år i træk samt den anerkendelse, der følger med prisen.

3 gazeller på stribe til Dorch & Danola

Dorch & Danola fortsætter den høje vækst og er for tredje gang kåret til Børsen Gazelle

Del artiklen på

For tredje år i træk er Dorch & Danola A/S en del af Børsens Gazelle vindere, en hæder Dagbladet Børsen hvert år uddeler til virksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

- Vi vidste jo godt, at den ville komme, fordi vi kende vores regnskab. Men det er alligevel en fin anerkendelse, som vi har arbejdet hårdt for. Kun 35 % af de firmaer, der modtager en Gazelle pris nomineres mere end den ene gang, og vi er derfor stolte over for 3. gang at være blandt den gruppe, udtaler direktør Torben Madsen.

Han tilføjer:

- Vores mål med at drive forretningen er ikke vækst i sig selv. Væksten skal komme naturlig og i et tempo, hvor vi stadig kan servicere vores kunder bedst muligt. En naturlig konsekvens af vores vækst, som også mærkes hos vores kunder er et større produktsortiment, bedre priser og mange flere dygtige medarbejdere.
Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og Gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

13/11 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder