oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Batteri med endnu længere køretid

Batteri med endnu længere køretid

Dewalt føje endnu et 54V-batteri til deres batterisystem XR Flexvolt - nu med endnu længere køretid

Del artiklen på

Dewalt har fortsat videreudviklingen af det batterisystemet XR Flexvolt, og sortimentet øges nu med yderligere et 54V-batteri, DCB547 54V 3Ah, med endnu længere køretid.

Det nye batteri er specielt udviklet til maskiner, som skal kunne køre ekstra lang tid på en enkelt opladning for, at brugeren kan færdiggøre den konkrete arbejdsopgave. Det gælder eksempelvis Dewalts nye havemaskiner til ledningsfri landskabspleje: Græstrimmer, løvblæser og kædesav samt de batteridrevne SDS-Plus og SDS-Max borehamre, som også er nye i sortimentet.

54V XR Flexvolt-batteriet er desuden fuldt ud kompatibelt med alle Dewalts XR 18V-maskiner, hvilket betyder at man opnår hele 9Ah og lang køretid, når batteriet monteres på en af disse maskiner.

Samtidig findes der nu også en helt ny lynlader på 8A, som kan lade batteriet op på mindre end en time. Det betyder, at du aldrig behøver at stå uden opladede batterier i løbet af arbejdsdagen.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

5/5 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder