oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Bliver glad i låget af helt særligt sponsoratDe frivillige får lov at beholde skoene efter endt arbejde. Det skaber værdi for de frivillige, vurderer Søren Boye, som håber på, de senere selv investerer i virksomhedens sko.

Bliver glad i låget af helt særligt sponsorat

Bjerregaard Sikkerhed har bevidst valgt ikke at bruge sponsoratet af Muskelsvindfonden i markedsføringen. Den ’feel good’-fornemmelse samarbejdet giver internt, er gevinst nok i sig selv

Del artiklen på

Af Louise Skjellum Strøbech

Det er seks år siden, producenten af sikkerhedssko, Bjerregaard Sikkerhed, indgik et sponsorat med Muskelsvindfonden. Sponsoratet omfatter levering af sikkerhedsfodtøj til de frivillige i Det Grønne Crew, der bygger scenerne op til Grøn Koncert. I alt bliver der hvert år sendt ca. 300 par sikkerhedssko af sted mod den grønne karavane, der i løbet af to uger i juli fylder parker og grønne områder i hhv. København, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved.

- Hele sagen er så sympatisk. Muskelsvindfonden er en inspirerende virksomhed, som man kun kan blive i godt humør af, og Grøn koncert er båret af frivillige, der for manges vedkommende bruger store dele af deres sommerferie på at arbejde for den fælles sag, siger adm. direktør i Bjerregaard Sikkerhed, Søren Boye.

Magnum whiskyflaske til de frivillige
De sidste fem år har skoproducenten desuden stået bag prisen ’Den Gyldne Sikkerhedssko’, der tildeles den frivillige, der ifølge kollegerne har gjort mest for sikkerheden på pladsen. Prisen overrækkes af Søren Boye én time inden pladsen åbner på den sidste koncertdag, der altid finder sted i Valbyparken.

- Jacob Haugaard er konferencier på nomineringerne, og jeg overrækker den gyldne sikkerhedssko til vinderen, der også får en magnum whiskyflaske, som crewet deles om til afterpartyet. Vinderen får sit navn på skoen, og det er en stor ære at vinde, især fordi det er de andre frivillige, der nominerer og stemmer, siger Søren Boye, der har stået for overrækkelsen de sidste to år.

En positiv hype
Sidste år gik Bjerregaard skridtet videre og udvidede engagementet, så der ved salg af bestemte sikkerhedssko hos Bjerregaards forhandlere blev doneret 25 kroner pr. solgt par til Muskelsvindfondens arbejde. I alt overrakte adm. direktør i Bjerregaard Sikkerhed, Søren Boye, 99.950 kr. til patientforeningen.

- Det var en kampagne, der opstod, fordi vi fik lyst til at gøre noget mere end vores normale samarbejde. Den måde Muskelsvindfonden og teamet Det Grønne Crew er inspirerende på, giver os så meget tilbage. Det giver en ’feel good’-fornemmelse hos vores medarbejdere, og sådan noget kan ikke altid gøres op på bundlinjen. Så for os er sponsoratet mere en CSR-ting end et markedsføringsstunt, og vi har valgt helt at adskille de to ting. Vi er selvfølgelig sat i verden for at sælge sikkerhedssko, men vores forbindelse til Muskelsvindfonden skaber en positiv hype internt i virksomheden, som vi ikke ville kunne købe os til for penge. Det er simpelthen til at blive glad i låget af at have med Muskelsvindfonden at gøre, siger Søren Boye, som flere gange har været på besøg på fondens hovedkontor i Aarhus.

- Hele ånden i huset er så inspirerende. Evald Krog, der var formand i mere end 40 år, havde en helt særlig drivkraft, og den DNA er der stadig og er en, vi kan relatere til. Man bliver bare i så godt humør, gentager Søren Boye.

Sender det gode humør videre
Det gode humør sender Bjerregaard Sikkerhed hvert år videre i form af de fribilletter til Grøn Koncert, som tilfalder virksomheden som tak for samarbejdet og sikkerhedsskoene. Billetterne foræres til samarbejdspartnere, det nære netværk eller udloddes til konkurrencer blandt forhandlere af virksomhedens sikkerhedssko.

- Det er ret populært at vinde de billetter, og det kan virkelig motivere folk ude i butikkerne, vurderer han.

louise@odsgard.dk

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/6 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder