Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

 Byggeplads-tour sætter fokus på fastgørelse

Byggeplads-tour sætter fokus på fastgørelse

Håndværkere landet over kan se frem til en fest, når ITW Byg lader tour-bussen med skudværktøjer, skudsøm, ankre, skruer og beslag og fyrer op for grillstemningen på byggepladser i hele landet

Del artiklen på

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når ITW Byg indtager landets byggepladser for at give den gas med demonstration af fastgørelsesløsninger og lækre fynske grillpølser serveret direkte fra grillen. Turnéen, der ruller ud under banneret 'Fastgørelse til dansk byggeri – ITW Byg on tour', skydes i gang i løbet af foråret og fortsætter året ud med fokus på ITW Byg som totalleverandør af fastgørelsesløsninger.

Store tidsgevinster
- Håndværkerne har i stadigt større grad fokus på, hvordan de kan effektivisere arbejdet og spare arbejdstimer uden at gå på kompromis med kvaliteten i det daglige. Her er fastgørelse en af de uundværlige discipliner inden for moderne håndværk, hvor potentialet ofte kan være rigtigt stort, siger salgschef Thomas Lund fra ITW Byg og fortsætter:

-Derfor har vi ladet tour-bussen med et udpluk af løsninger, som vi erfaringsmæssigt ved giver rigtigt stor værdi for de udførende i form af enklere arbejdsrutiner, reduceret tidsforbrug og større kvalitet i slutresultatet. Og det får håndværkerne mulighed for selv at opleve, når turnéen gør stop på deres lokale byggeplads. Komplet program til montage i træ og beton

Blandt de fokusprodukter, som håndværkene kan opleve på årets turné, er Paslode skudværktøj, bygningsbeslag og skudsøm, skudværktøjet Spit Pulsa, Spit ankre, skruer fra NKT Fasteners, samt ikke mindst Paslode WicoLine, der blev lanceret sidste efterår som et komplet system til tidsbesparende vindues- og dørmontage.

Mulighed for at teste grejet
På hver af de byggepladser, hvor ITW Byg tour-bussen holder ind, opstilles områder til fremvisning og afprøvning af løsningerne til henholdsvis beton- og træmontage, mens den medbragte grill varmer op til frokost. Her vil håndværkerne også få rig lejlighed til at få svar på spørgsmål om specifikke fastgørelsesopgaver. Samtidig står projektkonsulenter fra ITW Byg og repræsentanter fra den lokale forhandler klar til at give gode råd og få en fagsnak med håndværkerne.

-jhn

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

24/3 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder