Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Carl Ras åbner ny håndværkerbutik i Farum Carsten Laugaard, der er ekspert i låse, cylindre, paskviller og stanglåse, glæder sig til at byde både gamle og nye kunder ind i den nye butik i Farum.

Carl Ras åbner ny håndværkerbutik i Farum

Med den nye placering får håndværkerne i området endnu nemmere ved at købe værktøj og beslag i hverdagen

Del artiklen på

Carl Ras har bygget siden foråret på Hørmarken 10, og nu er den splinternye butik åbnet og allerede indtaget af kunderne. Torsdag d. 12. oktober er det tid til at fejre kædens 15. butik med en åbningsfest.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod af håndværkerne, som er glade for, at det nu er blevet endnu nemmere at komme til at handle i en specialværktøjsbutik – vi har alle skruerne og værktøjet til de daglige opgaver, men også f.eks. specialbeslag til døre og vinduer, fortæller distriktschef Lars Ambirk.

Strategisk placering
Carl Ras lægger ikke skjul på, at man går efter en langtidsholdbar og stabil vækst ved konstant at udvikle og udbygge butiksnettet, og denne gang er valget faldet på at åbne i Farum.

Placeringen af butikken er strategisk og fastlagt ud fra, at der var et ’hul’ i butiksnettet i forhold til at servicere kunderne nordvest for København, for det betyder meget for håndværkerne at spare tid på deres indkøb.

- Det er helt bevidst, at den ligger i Farum – og så er det kun to minutter fra Hillerød motorvejen. Vi åbner allerede kl. 6.00 om morgenen. Det gør det også nemt for at håndværkerne at handle, hvis de skal ind til København, siger Lars Ambirk.

Stort og bredt sortiment
I butikken kan kunderne kunne finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ engroscentre: Danmarks største udvalg bl.a. inden for beslag og alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik.

El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere, og så er der hverdagens forbrugsvarer, hvor det er værd at kigge efter Blå Priser, der er faste lave priser på det, der er mest brugt. I alt er der 12.000 varenumre på hylderne i den nye butik.

Erfarne isenkræmmere
Medarbejdermæssigt er Carl Ras gået efter erfarne isenkræmmere med stærke kompetencer inden for rådgivning, service og selvfølgelig værktøj og beslag. De glæder sig nu til at holde åbningsfest, hvor de ud over den sædvanlige service byder på vilde tilbud på lækkert grej, skattejagt, møder med branchens eksperter og så selvfølgelig noget godt til både maven og ganen.

- Der kigger nye kunder ind hver dag, både helt nye, men også mange vi kender fra vores andre butikker, så nu inviterer vi både nye og gamle kunder til at komme og se butikken og fejre den med os, slutter Lars Ambirk.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/10 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder