Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Dorch & Danola sletter netbutik Den relancerede webshop på www.dorchdanola.dk rulles ud i dag fredag d. 17. marts.

Dorch & Danola sletter netbutik

For at sikre kunderne en god oplevelse, når de shopper online, har Dorch & Danola valgt at relancere webshoppen og ændre webadressen. Tiden var løbet fra begge dele

Del artiklen på

Webadressen er blevet ændret til det mere mundrette www.dorchdanola.dk i stedet for det tunge www.dorchdanola-netbutik.dk. Men selvom noget ændres, kan man som kunde hos Dorch & Danola være sikker på at gøre en god handel, lyder det fra værktøjsforhandleren, der relancerer webshoppen under logoet: Nyt design - Nyt domæne - Samme lave priser!

Med relanceringen bliver det nu nemmere at få et overblik på webshoppen.

- Vi ved at tid er vigtigt for vores kunder, og derfor har vi valgt at gøre det nemmere at finde lige præcis de varer, som de har brug for. Dette har vi gjort ved blandt andet at implementere en bedre søgefunktion, hvor det gerne skulle være lettere at overskue produktudvalget, da man f.eks. kan sortere på brands, type m.m., oplyser værktøjsspecialisten og fortsætter:

- Vi ved godt, at det kan være svært at overskue en ny webshop, hvor der er ændret en masse ting. Bær over med os, hvis der lige er nogle småfejl i starten. Vi arbejder hele tiden på at optimere alle undersider og produkter. Filtreringen af produkter vil løbende blive bedre og nye funktioner og produkter vil komme til i løbet af 2017.

Dorch & Danola opfordrer til at man som kunde klikker rundt på webshoppen, for bedst muligt at komme til at kende indholdet. Butikken modtager gerne ris, ros og forslag til videre udvikling af dorchdanola.dk

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

17/3 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder