Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Essve går til stålet Essve kan nu tilbyde et endnu bredere sortiment inden for befæstelse i stål.

Essve går til stålet

Essve har opnået ETA-godkendelse på alle skruer og har optimeret sortimentet inden for skruer til stål med mere end 340 varenumre

Del artiklen på

Med over 340 varenumre inden for befæstelse i stål, kan Essve nu tilbyde forhandlerne den mest komplette pakke i kategorien - uanset om der skal skrues i træ, stål, beton eller gips. Samtidig giver virksomhedens CorrSeal beskyttelse mod rust en stor fordel i både anvendelse og pris, netop i forhold til stålkonstruktioner.

- Vi mærker en øget efterspørgsel i Danmark efter netop skruer til stål og derfor har vi optimeret vores sortiment og kan nu tilbyde forhandlerne det bredeste sortiment inden for skruer til stål. Samtidig har vi fået ETA-godkendelse på vores skruer, hvilket er endnu en understregning af Essves høje kvalitet, siger Sales Manager Lars Holbæk fra Essve Danmark.

15 års garanti på rustbeskyttelsen
Med ETA-godkendelsen er håndværkeren altid sikker på en ensartet og høj kvalitet på skruerne. Og at de samtidig lever op til de krav, der stilles til moderne byggeri.

Sammen med CorrSeal behandlingen mod rust betyder det, at kvaliteten og mulighederne giver mange fordele både i forhold til pris og anvendelse.

- Vores CorrSeal behandling giver flere fordele i forhold til for eksempel rustfri stålskruer. Dels giver vi 15 års garanti på rustbeskyttelsen, der er udført, så den ikke fylder kærven op. Og samtidig vil der være en betydelig prisforskel - ikke mindst ved større byggeopgaver, slutter Lars Holbæk.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

31/7 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder