Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Festool-fest hos Dorch & DanolaDer bliver bl.a. demonstration af Festool kap-/geringssave, når Dorch & Danola i Odense inviterer til Festool Connect ’17

Festool-fest hos Dorch & Danola

Dorch & Danola i Odense inviterer til Festool Connect ’17 fredag den 19. maj 2017 fra kl. 10.00 – 16.00

Del artiklen på

Dorch & Danola tager Festool-dagen til et helt nyt niveau og kalder det fremover Festool Connect. Festool Connect bliver afholdt i Dorch & Danolas håndværkerbutik i Odense. På dagen kan man møde alle Festool-eksperterne og se Danmarks nok største Festool-butik.

Man kan få et eksklusivt førstehåndsindtryk af det nyeste og bedste el-værktøj, bl.a. demonstreres hele serien af Festool Kapex kap-/geringssave og bordrundsave og man kan få fremvist alle mulighederne med dem eller se, hvordan man kan få mere ud af dem.

Faglærer og international dommer ved World Skills, Henrik Jørgensen, kommer og underviser i fræsning med overfræser, boring af hulrækker og andre opgaver med overfræseren. Han viser bl.a., hvordan man laver sin egen fræseskabelon og perfekte fingersamlinger, samt forskellen på at bruge et almindeligt notjern og en spiral notfræser.

I løbet af dagen vil Henrik Jørgensen og fire Festool-eksperter dele ud af deres viden og give små fif og gode råd til brug af maskinerne. Man kan også møde og netværk med andre Festool-fans, få opfrisket og udvidet sine kompetencer samt udveksle tips og tricks og dele egne Festool-erfaringer.

Få trimmet skægget
Rogue Barber Brotherhood er også til stede med saks og trimmer og giver mulighed for at få håret eller skægget stylet hos ’The Container Barber’, som er en del af den internationale Rogue Barber Brotherhood.

Café latten og den lille chokolade kan man godt kigge langt efter på dagen. Til gengæld får man ægte mandehørm, sort kaffe eller en whisky.

Der er også mulighed for at blive guidet af Carhartts specialister, der tager mål og hjælper med vejledning om funktionalitet, pasform og hvilket arbejdstøj, der passer bedst til diverse arbejdsopgaver.

Frit lejde 
Hvis man har en Festool-maskine, der er mellem 30 og 1095 dage gammel, som man ikke har fået registret, er muligheden der på dagen. Så kan man fremadrettet få gavn af alle Festools Service all-inclusive fordele, som omfatter fri reparationsservice i 3 år – inklusive sliddele, tyveriforsikring – også på byggepladsen og reservedelstilgængelighed eller ny maskine u/b.

Som altid er der masser af skarpe tilbud, som kun gælder på dagen.

Se mere om Festool Connect '17 her.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

9/5 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder