oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Find svagheder i solcellepaneler

Find svagheder i solcellepaneler

Termografikameraer fra Testo gør dig i stand til præcist at finde svagheder i solpaneler

Del artiklen på

I de seneste år er utallige solcelleanlæg skudt op - dog tit under tidspres og ikke altid med tilstrækkelige teknisk kompetence. For at bevare effektiviteten af de eksisterende anlæg og sikre maksimal udbytte til ejerne af solcelleanlæggene er regelmæssige kontroleftersyn altafgørende.

Årsager til fejl, som har en negativ effekt på rentabilitet og sikkerhed på et solcelleanlæg skal findes i hot spot, delaminering, brud på solceller, defekte dioder og kortslutninger og løse kontakter.

Med et termografikamera fra Testo overser man ikke noget - selv de mindste termiske anormaliteter bliver pålideligt fundet. Dette gør det muligt at identificere defekter og fejl i god tid.

De termiske kameraer har specielle funktioner, som hjælper med udskiftelige linser, hvilket sparer tid, når man skal inspicere store overflader fra sikker afstand; solindstilling, hvor lagring af solstråleintensitet sammen med det termiske billede giver bedre analyse og evaluering; analyse software IRSoft til nem og hurtig udarbejdelse af professionelle evalueringer og rapporter.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/6 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder