Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Husqvarnas nye kapsav

Husqvarnas nye kapsav

Den nye generation K 970 minimerer risikoen for under- og overstramning, har lav vægt og god ergonomi

Del artiklen på

Husqvarnas kapsave skiller sig ud som markedets mest driftssikre maskiner takket være en stræben efter konstant udvikling og optimering. Senest har fokus været på en helt central del af kapsaves effektivitet, nemlig remmen.

Det afgørende for øget produktivitet og oppetid er korrekt spænding og justering af remmen. Med dette udgangspunkt introducerer Husqvarna den nye K 970 med den banebrydende SmartTension-teknik, der hurtigt og nemt sikrer optimal stramning af remmen.

- Hemmeligheden bag SmartTension er, at du minimerer risikoen for under- og overstramning. Når du strammer remmen, finder SmartTension den rette spænding ved hjælp af en patentanmeldt, fjederbelastet mekanisme. Det gør Husqvarna K 970 endnu mere pålidelig, siger Johan Simonsson, Global Product Manager, Power Cutters, Husqvarna Construction.

Øget skæredybde og trinløs justering
En anden, meget vigtig ny funktion på K 970'eren er magnesiumklingebeskyttelsen. Magnesium giver en lav vægt, hvilket forbedrer kraft/vægt forholdet samt øger skæredybden på op til 155 mm (16”). Derudover gør den trinløse justering på klingebeskyttelsen det nemmere at ændre skæreposition, som i sidste ende letter skæringen og sikrer en god ergonomi for brugeren.

Uændret fokus på driftsikkerhed
Den nye K 970 har beholdt alle de oprindelige fordele kendt fra tidligere modeller, såsom Active Air Filtration - et af de mest effektive systemer til luftfiltrering på markedet - og en X-Torq motor, der minimerer emissioner og brændstofforbrug. Så med de tilkomne funktioner manifesterer K 970 sig for alvor som den førende kapsav på markedet.

Læs mere om K970 her.

Primære fordele
- SmartTension: Halvautomatisk remspænding, der minimerer risikoen for under- og overstramning.
- Forbedret ergonomi: Trinløs justering gør det let at ændre skæreposition.
- Forbedret effekt/vægt forhold: Magnesiumklingebeskyttelsen reducerer vægten til 11 kg (14”) og 11,7 kg (16”).
- Active Air Filtration: Et af de mest effektive luftfiltersystemer på markedet.
- X-Torq motor: Lavere emissioner og brændstofforbrug.
- DuraStarter: Støvtæt starter med slidstærk startsnor mindsker nedetid og øger driftssikkerhed og levetid.
- SmartCarb: Automatisk filterkompensation for høj, konstant effekt og lavere brændstofforbrug.
- Air Purge og dekompressionsventil: Let start.

Tekniske specifikationer
- Cylindervolume: 94 cc
- Effekt: 4,8 kW
- Klingediameter: 350/400 mm
- Maks. skæredybde: 125/155 mm
- Vægt u. skæreudstyr: 11/11,7 kg

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

16/8 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder