Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Landsdækkende byggeplads-tour er en succesOgså byggepladsen i Carlsberg Byen har dannet ramme om et besøg fra ITW Bygs tour-bus.

Landsdækkende byggeplads-tour er en succes

ITW Bygs tour-bus har de seneste måneder kørt landet tyndt og besøgt byggepladser i hele Danmark, hvor og håndværkerne har fået opdateret deres faglige viden

Del artiklen på

En række byggepladser landet over har i løbet af maj og juni fået besøg af ITW Bygs tour-bus. Den landsdækkende turné sætter fokus på ITW Byg som totalleverandør af fastgørelsesløsninger og arrangeres i samarbejde med flere forskellige forhandlere.

Turnéen, som nu er nået halvvejs, har været en kæmpe succes med besøg fra mange interesserede håndværkere.

- Vi har demonstreret og afprøvet vores nyeste produkter og haft mange faglige snakke. Samtidig har vi hjulpet håndværkerne på byggepladserne med helt konkrete opgaver, siger salgschef hos ITW Byg, Normann Karlsen.

Prøver produkterne på byggepladsen
Bussen er nu gået på sommerferie. Det sidste besøg inden ferien fandt sted på en af Danmarks største byggepladser i Carlsberg byen, hvor entreprenøren Arpe & Kjeldsholm er totalentreprenør, byggestyrer og bygherrerådgiver. Her lagde knap 200 håndværkere vejen forbi.

- Det er meget givende med et arrangement som dette. For håndværkerne er det både udbytterigt og spændende at prøve produkterne af i rigtige arbejdssituationer på byggepladsen frem for at høre om dem i forretningen. Samtidig var det en god anledning til at snakke om arbejdsmetoder og få input til, hvordan arbejdet kan optimeres, siger partner og direktør Thomas Sørensen fra entreprenørvirksomheden.

Håndværkere og grillpølser
I alt har knap tusind håndværkere deltaget i arrangementerne. Tilsammen har de spist over dobbelt så mange grillpølser, for arrangementerne byder nemlig også på god grillstemning i uhøjtidelige rammer.

- Stemningen på byggepladserne har været fantastisk, og det er tydeligt, at besøgene også har været gode pauser i håndværkernes travle hverdag, fortæller Normann Karlsen.

Tour-bussen ruller igen til august, og forventningerne til de kommende 11 arrangementer er kun blevet højere:

- Vi har tårnhøje forventninger til de kommende besøg på landets byggepladser. Vi glæder os meget til at få gang i flere faglige snakke med fokus på effektiv fastgørelse, slutter Normann Karlsen af.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/7 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder