Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Lås værktøjet fra mobilen

Lås værktøjet fra mobilen

Et år efter køb kan brugere af Milwaukees One-Key-aktiveret værktøj opgradere med nye funktioner ved at downloade den nyeste version af app’en

Del artiklen på

I kombination med værktøjssporing giver værktøjssikkerhed den ultimative beskyttelse mod tyveri. Trådløst kan man låse sit værktøj fra mobilen, hvis det bliver væk eller stjålet. Værktøjet kan også blive ubrugeligt, så snart det kommer inden for rækkevidde af en One-Key-bruger.

Takket være den digitale teknologi har alle brugere, som allerede har købt et Milwaukee One-Key-aktiveret værktøj, opgradere det øjeblikkeligt med nye funktioner blot ved at downloade den nyeste version af app’en.

Den opdaterede Milwaukee One-Key-mobilapp kan downloades i App Store og Google Play Store.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

22/3 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder