Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Ny robust telefon til byggeriet

Ny robust telefon til byggeriet

Efter en succesfuld modtagelse i Storbritannien bliver Dewalt og Global Mobiles hårdføre MD501 Android-telefon nu lanceret på det danske marked

Del artiklen på
I samarbejde med mobilproducenten Global Mobile Communications lancerer Dewalt den nye Dewalt MD501 Android-smartphone. Den markedsførende dual-SIM 4G-telefon er kompatibel med Android 6 og kombinerer et holdbart og robust design med specialudviklede applikationer målrettet personer i byggebranchen.  

Dewalt MD501 er modstandsdygtig over for kulde helt ned til -20 grader samt varme op til 60 grader. Den 5 tommer store skærm bestående af HD Bright View Gorilla hærdet glas er designet til at modstå de mange belastninger i løbet af arbejdsdagen. I overensstemmelse med industristandarden IP68 er telefonen vandtæt og støvafvisende, og samtidig opfylder den MIL-STD 810G-standarden om, at den kan modstå op til to-meters fald på et betongulv.  

Telefonen har en række funktioner, der hjælper til at øge produktiviteten på byggepladsen og den efterfølgende administration: Kameraet på 13MP kan bruges til bogføring og registrering af jobs, mens den handskevenlige HD-skærm gør den nem at anvende. Den avancerede batteriteknologi giver op til otte timers taletid, og telefonen har indbygget Qi-opladning, hvilket mindsker antallet af kabler, man skal have med sig.

Dewalt MD501 har funktioner, som understøtter sikkerheden blandt personer, der arbejder alene, og er designet til at begrænse de daglige risici. Den har bl.a. en panikknap, som straks sender brugerens GPS-oplysninger til chefen ved et tryk. Ved arbejde i mere lumske omgivelser kan accelerometret sættes til, som vil udløse en alarm, hvis håndværkeren falder. Herudover giver en 'tryk for tale'-funktion det muligt for chefen at kommunikere med op til 500 medarbejdere simultant, hvilket skaber en samhørighed ved solo-arbejdende håndværkere på forskellige placeringer.

- Begrænset mobildækning, ekstreme vejrforhold og øde områder udgør alle en udfordring for håndværkere, især dem som arbejder alene eller er på farten. DEWALT MD501 Android-telefonen tilbyder en høj kvalitet kombineret med en robust udformning og mange funktioner, hvilket gør den skræddersyet til håndværkere i disse omgivelser, siger Weronica Lundgren, Nordic Marketing Manager hos Stanley Black & Decker.

Telefonens dual SIM-kapacitet giver mulighed for omfattende dækning ved at lade brugeren skifte netværk i områder med dårlig dækning. En forstærket højttaler giver en højere ringetone og forbedret lydkvalitet, så den er designet til at blive hørt på byggepladser med megen støj.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

7/12 2016
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder