Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Ny sømpistol til betonDen nye DCN890 er den første betonsømpistol af sin slags og klarer sømlængder fra 13 mm og helt op til 57 mm.

Ny sømpistol til beton

Den nye batteridrevne betonsømpistol fra Dewalt er tilstrækkelig kraftfuld til at kunne tage kampen op mod de gasdrevne modeller

Del artiklen på

Dewalt fortsætter med at udvikle sit stadigt voksende 18V XR-sortiment med stærke og effektive batteridrevne værktøj til professionelt brug. Seneste nyhed er en batteridrevet, kulløse betonsømpistol, som henvender sig til den professionelle, der arbejder med tung montering i beton- og stålkonstruktioner af alt fra gipsplader til skinner og kabelclips.

Klarer søm op til 57 mm
Den nye DCN890 er den første betonsømpistol af sin slags og klarer sømlængder fra 13 mm og
helt op til 57 mm. Desuden har den en unik alsidighed og driftssikkerhed. Kravene til at kunne skyde hurtigt og intensivt bliver opfyldt, og det gør kravene til meget præcis
anvendelse til f.eks. arbejdere inden for ventilation, el og vvs.

Kulde ikke noget problem
Til forskel fra tilsvarende betonsømpistoler, der er drevet af gas, så klarer DCN890 at arbejde jævnt og effektivt, selv ved lave temperaturer. Præstationsevnen bliver ikke påvirket af temperaturforskelle, og accelerationen er lige hurtig, uanset temperaturen.

Det gør værktøjet perfekt til at arbejde udendørs og i uopvarmede rum om vinteren. Det tager f.eks. kun 8,2 sekunder at fastgøre 2,5 meter lange gipsplader (med 25 cm sømafstand).
Konstruktionen er kompakt og velafbalanceret uden bøvl med ledninger eller slanger og tilbyder en række anvendelige funktioner, bl.a. tre forskellige effekter, mulighed for at vælge sømlængde og dybdejustering til forskelige materialer.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/9 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder