Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Ny trådløs pudsemaskine til professionelle

Ny trådløs pudsemaskine til professionelle

Til januar er Bosch i handlen med trådløs pudsemaskine, der er let, kompakt og praktisk. Blandt andet med Støvsugersystem, der beskytter dit helbred og værktøjet

Del artiklen på
Med lanceringen af GSS 18 V-10 Professional er Bosch den første producent på markedet med en 18 V trådløs pudsemaskine. Pudsemaskinen giver håndværkere, malere og lakerere øget fleksibilitet, når de sliber, sammenlignet med lignende modeller fra vores konkurrenter.

Frit valg mellem tre bundplader
Grundlaget er tre forskellige plader, som håndværkere kan bruge til hurtigt og nemt at indstille deres pudsemaskiner til den enkelte opgave – en kvadratiskfirkantet, en rektangulær og en trekantet. Sandpapiret sættes fast ved hjælp af et Easy Fit-klemmesystem eller ved at bruge et mikromonteringssystem (velcro).

Med en vægt på kun 1,5 kg er værktøjet let, og takket være det ergonomiske håndtag med blødt greb, kan det uden besvær bevæges i forskellige retninger og betjenes med kun én hånd.

Klarer svært tilgængelige områder
Med den trådløse pudsemaskine GSS 18 V-10 Professional er det nemt for håndværkere at arbejde over hovedet og på steder, der ellers er svære at komme til. Den gør det også nemmere at pudse følsomme materialer, da der ikke er nogen ledninger, som kan skade den pudsede overflade. Den trådløse pudsemaskine kan købes med en kvadratisk pudseplade eller med alle tre pudseplader.

Pudsemaskinen har også et effektivt støvsugersystem, der beskytter dit helbred og værktøjet, mens du arbejder. Støvet bliver suget op af mikrofilteret i den tilhørende støvboks.

Den trådløse pudsemaskine vil være tilgængelig fra januar 2017.

-jhn

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

8/12 2016
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder