Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Ny vibrationssvag akku-bajonetsav

Ny vibrationssvag akku-bajonetsav

Bosch har netop præsenteret en ny akku-bajonetsav, de lover er mere kompakt og vibrationssvag end de tidligere modeller

Del artiklen på

Akku-bajonetsaven GSA 18V-32 Professional, som Bosch netop har præsenteret er en del af serien af professionelle bajonetsave. Den er mere kompakt end de velkendte Bosch-bajonetsave og er udstyret med et nyt greb. I modsætning til det klassiske spadegreb sikrer det nye greb, at maskinen er behagelig at håndtere i forskellige situationer - også ved arbejde i vanskelige stillinger og over længere tid.

Vibrationssvag
Betjeningskomforten kommer desuden til udtryk i den forlængede kontakt, som er let at betjene, selv i meget vanskelige positioner. Bajonetsaven har modvægt for at reducere vibrationer og giver bedre komfort. Resultatet er, at arbejdet bliver mindre trættende.

Akku-bajonetsaven GSA 18V-32 Professional er som standard udstyret med en 5,0 Ah-akku og giver dermed det bedste forhold mellem ydelse og vægt i sin klasse. Det er et effektivt alternativ til de ledningsdrevne maskiner og gør det muligt at arbejde over hovedhøjde. Hermed bliver det let at tilskære installationsrør eller ventilationsskakte eller at udføre nedbrydningsarbejde.

Funktionelt
Akku-bajonetsaven er udstyret med separat pendulslagfunktion, som sikrer hurtigere savearbejde. Også slagtallet kan indstilles variabelt, så det passer til materialet, og derudover er bajonetsaven udstyret med blød opstart, så hvert enkelt snit kan laves perfekt. Og så sikrer en speciel funktion på maskinen, at savklingerne let kan udskiftes med handsker på. Det kræver blot et drej på den store ring på skaftet, så åbner SDS-holderen, så savklingen er løs. Og for at spare tid kan saven nemt hægtes fast på stigen eller stilladset via metalkrogen, når du skifter arbejdsstilling.

Akku-bajonetsaven GSA 18V-32 Professional er allerede i handlen.
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

13/9 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder