Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Nyt målebånd med øget holdbarhedMilwaukees Premium-serie er beregnet til at øge produktiviteten på byggepladsen for især mekanikere, vvs’ere og elektrikere, lyder det fra værktøjsproducenten.

Nyt målebånd med øget holdbarhed

Milwaukee lancerer nu Premium-serien af magnetiske målebånd med forbedrede funktioner. Målebåndene er dertil holdbare og brugervenlige

Del artiklen på
Målebåndene har en refleksfri nylonbeskyttelse af båndet, der giver op til 10 gange bedre modstandsdygtighed mod brugsslid. Dette understøttes af en forstærket 5-punkts ramme, der giver maksimal beskyttelse mod stød og lang brugsholdbarhed.

Professionelle brugere vil særligt bemærke den forbedrede stabilitet. En bredere bund er god under målinger, mens den stærke dobbeltmagnet i spidsen af båndet gør det nemmere at hægte båndet fast på både flade overflader og runde rør.

Et slankt, nyt greb forbedrer ergonomien og gør de nye målebånd mere kompakte og nemmere at håndtere. Designet af krogen er også forbedret så det nu er nemmere at markere langs siden af båndet og samtidig se skalaen. En forbedret bælteclips gør det lettere at opbevare målebåndet, så lommen ikke rives op.

Nyt et også et patenteret fingerstop, mens 27 mm-båndet med vandrette tal foran og lodrette tal bagpå gør det nemmere at læse målingerne. Arkitektskalaen kan bruges, når man skal beregne skalerede tegninger.

Alle nye magnetiske Premium målebånd leverer nøjagtighed i klasse II.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

20/2 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder