Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Sender ny kollektion af arbejdstøj på gadenDen nye jakke har både snøre og velcrojustering, og så er der lynlåsventilation under ærmerne til de varme dage.

Sender ny kollektion af arbejdstøj på gaden

Med Chelsea Evolution-kollektion har Helly Hansen optimeret pasformen og designet, materialet er slidstærkt og arbejdstøjet er fyldt med tekniske detaljer

Del artiklen på

Chelsea Evolution Shell jakke er designet på baggrund af det lette, men slidstærke, 3-lags Helly Tech Performance materiale. Jakken er desuden udstyret med gennemtænkte detaljer som f.eks. ekstra forstærkning på skuldrene, justerbar hætte samt ventilationslynlåse.

Desuden er pasformen på jakken optimeret for større bevægelsesfrihed, den aftagelige hætte har refleks for ekstra synlighed, den er vindtæt, vandtæt og åndbar og ryggen er forlænget for bedre komfort.


Bukserne i Chelsea Evolution-kollektion udmærker sig bl.a. ved en høj talje for optimal komfort.

Bukser er skræddersyede til professionelle håndværkere. Buksen er udviklet med det elastiske polyamidstof, som kan strække sig i fire retninger, og man er dermed garanteret optimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Den nederste del af buksen er ekstra slidstærkt, og de justerbare Cordura knælommer giver yderligere beskyttelse. Desuden kommer buksen med en separat lomme til tilbehør eller værktøj.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

30/6 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder