oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

SkillsDenmark indgår sko-samarbejde

SkillsDenmark indgår sko-samarbejde

Bjerregaard Sikkerhed sponsorerer danske deltagere til verdensmesterskaberne i Skills

Del artiklen på

Når de danske deltagere lander til WorldSkills i Skills i Abu Dhabi, handler det om at træde i karakter og have fod på sit håndværk. De unge mennesker rejser til den arabiske metropol med en enorm dedikation og utallige timers træning bag sig. Når de mange måneders forberedelse og fokus kulminerer, er det detaljerne, som er afgørende. Intet skal sænke dem - heller ikke klodsede, påkrævede sikkerhedssko.
Det danske hold er derfor teamet op med Bjerregaard Sikkerhed som sponsor. Sikkerhed, sporty design og komfort er epicentret i virksomheden. Især sidstnævnte er vigtigt, når man skal præstere sit bedste i +30 graders varme.

Rolf Vind Jensen, Head of Marketing hos Bjerregaard Sikkerhed:

- Det er superfedt at opleve disse unge ildsjæle, som går så meget op i deres håndværksfag. Det er enormt inspirerende og gør simpelthen en i godt humør. Den indsats, de har lagt for dagen, er beundringsværdig, og jeg synes faktisk, at det vidner om en tendens. Det at gøre sig særligt umage og eksponere stoltheden ved sit håndværksfag, er ved at gøre comeback. Danmark har nogle af verdens teknisk, dygtigste håndværkere, så jeg er forvisset om, at anstrengelserne i Abu Dhabi til WorldSkills i oktober kaster metal af sig. Deltagerne fortjener al mulig medvind og støtte på vejen, og hos Bjerregaard kan vi hjælpe med at sikre ‘de gode ben’, og det gør vi gladeligt.

Bjerregaards målgruppe indbefatter også i høj grad de unge mennesker. Mange timer tilbringes hver dag i sikkerhedsskoene, og selvom æstetik normalt ikke er en mulig faktor, når der tales sikkerhedsudstyr, så er det lige netop her, at Bjerregaard har en af sine forcer. Firmaets modeller er nemlig designet med inspiration fra de klassiske sportssko, og alle materialer er udover de sikkerhedsmæssige kvaliteter designet til at yde maksimal komfort og åndbarhed - også efter en hel arbejdsdag på tæerne.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

9/5 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder