Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Skræddersyede sømpistoler og montageværktøj

Skræddersyede sømpistoler og montageværktøj

Dewalt udvider sit batteridrevne XR-sortiment med yderlige tre smarte, fleksible og effektive montageværktøjer

Del artiklen på

Dewalts dykker- og klammepistoler er kendte for at være kraftfulde, pålidelige og nøjagtige. Med de tre nye, batteridrevne modeller bliver sortimentet i højere grad komplet, da modellerne er skræddersyet til specifikke anvendelsesområder. Det giver den professionelle bruger mulighed for at vælge det helt rigtige værktøj til hver opgave, hvilket dermed giver både øget produktivitet og et slutresultat i høj kvalitet.

Den nye, batteridrevne dykkerpistol DCN680D2 (1,2 mm) passer f.eks. perfekt til indvendigt detaljearbejde som dørgerigter og vinduesrammer, lister og paneler af alle slags. Den nye klammepistol DCN681D2 (15,6 mm) er designet til finere snedkerarbejde og møbelfremstilling, møbelbetræk, opsætning af køkkenelementer, reoler mv., men kan også bruges til at fastgøre isoleringsmateriale.

DCN682D2-QW (5,6 mm) er den første batteridrevne gulvpistol af sin slags og letter lægningsarbejdet betragteligt ved at skyde meget hurtigt og jævnt med en hastighed på op til fire klammer i sekundet.

Samtlige nye modeller er ekstra kompakte og lette, hvilket gør dem fleksible at bruge - også i trange omgivelser - og de er nemme at komme til med i alle forskellige vinkler. Takket være Dewalts kulløse motorteknik og det opladelige 18 V XR-batterisystem har de nye modeller også en optimal driftstid med op til 1.200 skud pr. opladning. At de to medfølgende batterier desuden virker til alle typer værktøj i 18V XR-serien gør det nemt at skifte ud og altid have et opladet batteri ved hånden. De nye modeller er udviklet til at være højeffektive og er blevet udstyret med præcisionsspids, dybdestyring og muligheden for hurtigt at vælge mellem enkelt- eller serieskud.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/6 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder