Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Slidstærke knickers i stretch-materialeMed integrerede lommer bibeholdes komforten i de nye knickers, da stretchstoffet sammen med lommernes design gør, at intet strammer eller generer.

Slidstærke knickers i stretch-materiale

Mascots bud på sommerens bedste beklædning til håndværkeren lyder på knickers med ubegrænset bevægelsesfrihed selv med lommerne fulde af værktøj

Del artiklen på

På sommerdage kan lange bukser være en varm prøvelse, og derfor vil man gerne ty til shorts. Men hvis jobbet kræver, at man arbejder på knæene, er det ikke en optimal løsning at iføre sig bukser uden knæpuder. Derfor er de slidstærke 17049-knickers formet, så de dækker knæet og kan rumme en stor knæpude fortil. Bagtil er de kortere, så der er mindst muligt stof i knæhasen.

Samtidig får brugeren individuelle justeringsmuligheder med aftagelige hængelommer og knæområdet, der kan justeres i højden, så knælommen med knæpuden placeres efter brugerens højde og benlængde

Knæpuderne kan i øvrigt nemt lynes ud og ind fra siden i løbet af arbejdsdagen, så det ikke bliver for varmt. Bag lynlåsen findes også ventilationsmuligheder.

Med snorereguleringen kan man nemt justere benlængden, så knæpuderne er placeret helt korrekt uanset brugerens højde og benlængde.

Hurtig adgang til værktøj, skruer og bits
Hængelommer er nærmest uundværlige i en del arbejdssituationer, hvor der skal være hurtig adgang til værktøj, skruer og bits. Men de er lidt bøvlede at tømme, når bukserne skal vaskes, eller når man sætter sig i bilen og ikke vil have indholdet til at rulle ud. Derfor er lommerne på de nye knickers aftagelige via lynlås. Og der er masser af plads til værktøj. Ud over en integreret lårlomme med telefonlomme og aftagelig ID-kort-holder får brugeren en slidstærk tommestoklomme af cordura.

De nye knickers, der kommer i syv farver, er lanceret i 2017-serien Mascot Advanced, der også har forskellige bukser med de samme detaljer og lommer. Serien udvides yderligere til efteråret med mange nye stretch-produkter.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

1/8 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder