Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Stark sætter reflekser på tøjet

Stark sætter reflekser på tøjet

En tredjedel af Starks nye beklædningskatalog for 2017/2018 består af moderne reflekstøj og fluorescerende løsninger

Del artiklen på

Alle, der arbejder i trafikerede områder, inkl. byggepladser med langsomt kørende trafik, skal ifølge arbejdsmiljølovgivningen bære sikkerhedsbeklædning med høj synlighed. Reglerne omfatter bl.a. håndværkere, entreprenører, montører, vejarbejdere og andre faggrupper, der arbejder på befærdede byggepladser.
På et stadigt stigende antal byggepladser udvides kravet om at bære arbejdstøj med høj synlighed nu til at gælde alle, der færdes på byggepladsen - også dem der ikke arbejder på befærdede områder.

Hos byggemarkedskæden Stark er det en tendens, man tydeligt har kunnet mærke de senere år.

- Sikkerhed spiller en stadigt større rolle i byggeriet. Flere og flere store entreprenører stiller nu krav om, at alle, der arbejder på deres pladser, bærer arbejdstøj med høj synlighed. Det er en tendens, vi nu kan se, er begyndt at sprede sig til mindre entreprenører også, siger kategori- og markedschef Allan Jakobsen.

Han fortsætter:

- Derudover er der også sket et holdningsskifte hos håndværkerne. Vi får flere og flere forespørgsler på arbejdstøj med høj synlighed. Sikkerhed er blevet en vigtig faktor i valget af arbejdstøj. Det handler ikke længere kun om at beskytte sig mod vind og vejr og de forskellige påvirkninger, som arbejdet på en byggeplads naturligt fører med sig.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/10 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder