Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Tabet af mobilen kan blive dyrt

Tabet af mobilen kan blive dyrt

Det sker hele tiden, at mobilen ryger på jorden. Ofte har det den konsekvens, at glasset flækker, og skærmen skal skiftes, men problemet kan forebygges

Del artiklen på

(Sponseret indhold)

En kold vind i hovedet på toppen af stilladset en klar efterårsmorgen. Mobilen ringer, og de kolde fingre fisker den op fra lommen. Handskerne tages af, og hænderne bliver nu for alvor udsat for den kolde november frost. Mobilen er for stor til hånden, og de stive fingre gør det ikke nemmere at holde den fast, mens man forsøger at låse den op. Så sker det uundgåelige. Mobilen falder mod jorden, men den ryger ikke hele vejen. Den lander ved siden af fødderne, men med skærmen vendt nedad.

En dyr fornøjelse

Det sker hver dag for mange håndværkere, at den dyre mobil får en flænge i skærmen, fordi den ikke har en tilstrækkelig skærmbeskyttelse. Det kan være en meget dyr fornøjelse at få skiftet glasset på sin nye Iphone eller Samsung, når de havner med forsiden nedad på et hårdt underlag. Og når man har et fysisk arbejde, der kræver, at man bevæger sig, kan det nogle gange være svært at undgå at tabe de dyre mobiler. På den anden side vil man heller ikke undvære den lille lommecomputer. Heldigvis kan panserglas og anden form for skærmbeskyttelse hjælpe med, at de uundgåelige uheld ikke bliver alt for dyre.

Klart skærmbillede

Det kan hurtigt betale sig at få beskyttet sin mobil med en form for skærmbeskyttelse. Panserglas til Iphone og Samsung koster kun en lille del af, hvad en ny skærm løber op i. For at være på den helt sikre side findes der nu også mobil covers, som kan sørge for, at mobilen kan holde til fald fra store højde og at få voldsomme stød. Panserglasset sørger for, at skærmen ikke bliver ridset, hvis den fx ligger i en beskidt lomme, og samtidig kan det være med til at sikre, at et evt. tab af mobilen ikke ender med den helt dyre udskiftning af skærmen.

Mobilcovers kan være med til at sikre mobilens udseende, og det har med sine bløde kanter en præventiv effekt, når mobilen rammer en hård overflade. Udover at sikre skærmen på din mobil sørger panserglasset også for, at skærmbilledet bliver ved med at være skarpt. Visse former for panserglas består af et materiale, som er i stand til at hele sig selv. Det vil sige, at når der kommer en rids i panserglasset, vil det automatisk, stille og roligt, trække sig sammen igen, så ridsen ikke kan ses på skærmbilledet.

På forkant med uheldet

De kolde fingre kan ikke altid reagere hurtigt nok, når mobilen glider ud af hånden. Det kan også være, at et stød mod låret rammer den lomme, hvor mobilen ellers lå trygt og godt. Der findes mange andre måder, hvorpå de skrøbelige mobiler kan ende med at gå i stykker, og det er bare pokkers dyrt at få dem lavet. Skærmbeskyttelse og mobilcovers kan heldigvis hjælpe med til, at uheldene bliver knapt så uheldige, som de kunne have været.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

2/11 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder