Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Vaterpas med livstidsgarantiMilwaukees nye Redstick vaterpas er designet til at opfylde håndværkerens behov på arbejdsstedet og har derfor bl.a. stor nøjagtighed i libellen.

Vaterpas med livstidsgaranti

Milwaukee introducerer Redstick vaterpas med en fuld-metal Backbone, der styrker rammen, og med en helt ny Sharpsite libelle-teknologi med en præcisionsnøjagtighed inden for 0,029 grader

Del artiklen på

Knuste libeller, bøjede rammer og beskadigede vaterpas er til stor frustration for brugere i alle byggefag. Milwaukee satte sig derfor for at eliminere almindelige årsager til svigtende vaterpas ved at fokusere på helt ny innovation og teknologi, der leverer avanceret holdbarhed og førsteklasses nøjagtighed, så brugerne kan have tillid til dem på arbejdsstedet.

Arbejdet er endt ud i Redstick vaterpassene med en forstærket ramme, en fuld-metal Backbone, der sikrer nøjagtigheden og forhindrer, at libellen løsnes eller bliver beskadiget. De massive, aftagelige endekapper beskytter rammen og giver bedre adgang under trange pladsforhold.

For at opnå bedst mulig læsbarhed og visuel nøjagtighed indeholder de nye vaterpas desuden Sharpsite libelle-teknologi. De sorte bånd på libellerne giver kanterne høj kontrast, så den forstørrede boble er lettere at aflæse med høj præcision.

Slagfast akryl
For at kunne modstå de store udfordringer under arbejdet er libellerne opbygget af slagfast akryl, som beskytter nøjagtigheden gennem hele vaterpassets levetid. Med lanceringen af Redstick vaterpassene vil Milwaukee også introducere livstidsgaranti for nøjagtigheden. Hvis det usandsynlige skulle ske, at en slutbruger oplever problemer med libellens nøjagtighed, kan vaterpasset ombyttes.

Alle de magnetiske modeller indeholder forstærkede magneter af sjældne jordarter, som giver maksimal holdekraft ved almindelige metalopgaver. De præcisionsfræsede måleflader i top og bund sikrer præcision i alle arbejdsstillinger.

Læs mere om de nye Redstick vaterpas eller find nærmeste forhandler her.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/3 2017
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeliglig FugedyseDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringForlænger til fugedysseFuge tilbehørFugedysseHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLang fugedysseMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVinkelbar fugedysseVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder