LCA
LCA
scroll
Vil være den største leverandør af sikring i markedet Claus Møller (tv.) er salgschef for den nye sikringsafdeling, og Jan Teller er direktør.

Vil være den største leverandør af sikring i markedet

Carl Ras udvider nu sin position i markedet med et bredt sortiment til sikringssegmentet og en ny sikringsafdeling, der skal styrke service og rådgivning til låsesmede og elektrikere

Carl Ras har i 16 år serviceret og rådgivet kunder i dør- og vinduesindustrien via kørende konsulenter fra datterselskabet Engros Beslag, der blev en del af Carl Ras familien i år 2008.

Værktøjsleverandøren har i længere tid oplevet en større efterspørgsel på sikring fra låsesmede og elektrikere:

- Derfor målretter vi nu vores indsats mod sikringssegmentet endnu mere ved at udvide vores produktsortiment med alt fra låse til tøj og forbrugsvarer og ved at øge dybden og bredden i vores butikker, siger direktør Jan Teller.

Carl Ras har for nylig indgået samarbejde med SimonsVoss, der er leverandør inden for sikring og ADK-produkter til låsesmede og elektrikere, ligesom værktøjsleverandøren i mange år har samarbejdet med dormakaba Danmark.

- Vi vil være en omnichannel leverandør, der kan tilbyde den bedste kundeoplevelse både online, i vores fysiske butikker, vores kundeserviceafdeling og via vores kørende konsulenter i markedet.

- Derfor øger vi varetilgængeligheden på sikring og ADK-produkter i hele landet, så det bliver nemt for kunderne at handle med os. Online kan de få det leveret dagen efter bestilling af en fragtmand, tilføjer han.

Ny sikringsafdeling 
Carl Ras har styrket forretningen med specialister i sikring, der kan levere faglig viden, professionel service og rådgivning til låsesmede og elektrikere i markedet. De er alle ansat i en ny sikringsafdeling, der skal styrke og varetage sikring til kunderne.

Claus Møller er blevet ansat som salgschef til at lede det nye sikringsområde med ansvar for at udvikle virksomhedens position inden for sikringssegmentet.

Han har 10 års erfaring som salgskonsulent i Carl Ras, men søgte efterfølgende nye udfordringer i markedet. Han har blandt andet været hos Expert Beslag, fire år hos Ruko samt fire år som key account manager hos Stanley Black & Decker.

Efter 13 år i markedet med arbejde inden for sikring, håndværktøj og software er han nu vendt tilbage som ansvarlig for det nye forretningsområde.

- Carl Ras har naturligvis udviklet sig, siden jeg forlod virksomheden i 2010, samtidig med at jeg har en god forhistorie med firmaet.

- Jeg så derfor den nye stilling som en unik mulighed for at præge noget nyt i Carl Ras med min produktforståelse og erfaring i leverandørledet og udforske et spændende område med stor tillid og råderum fra organisationen, siger Claus Møller, der med sin erfaring har stærke relationer til både leverandører og kunder i sikringssegmentet.

Er kommet godt fra start
Virksomheden har yderligere ansat Claus Kirkeby som ekstern konsulent i afdelingen for sikring til at drive salget af sikringsprodukter fra den nye samarbejdspartner SimonsVoss.

Han skal samtidig bidrage til at øge fokus på elektroniske låse og sikring. I den forbindelse afholder han løbende kurser for låsesmede i SimonsVoss' ADK-produkter.

- Vi har afholdt flere kurser med ca. 4-6 dygtige låsesmede på hvert hold. Efter kurset er de uddannet i installation og drift af ADK-produkterne fra SimonsVoss, fortæller Claus Kirkeby og tilføjer, at alle Carl Ras' kunder har mulighed for at deltage.

Claus Kirkeby har tidligere været ansat i 12 år hos AVL Låse & Sikring i Køge som blandt andet låsesmed; de sidste par år også som delejer.

Den nye sikringsafdeling består derudover af fire kørende salgskonsulenter, der rådgiver og servicerer kunder i sikringssegmentet i hele landet.

- Kunderne har taget godt imod os, og vi er kommet rigtig godt fra start. Vi oplever generelt, at låsesmedene omfavner, at der nu er mere end en specialistleverandør, der kan servicere dem med høj faglighed, siger Claus Møller.

Showroom for dørgreb med MitID adgang
Carl Ras har yderligere lanceret et showroom på 70 m2 for dørgreb i værktøjsleverandørens butik på Frederiksberg. Her kan kunder opleve mere end 300 forskellige dørgreb lige fra standardgreb til mere specielle designs, med tilbehør som langskilte, vridere og nøgleskilte samlet et sted.

- Vi ved af erfaring, at mange låsesmede har manglet et showroom, så den service vil vi gerne levere til dem, så vi kan klæde dem bedre på til at komme godt fra start, siger Claus Møller og tilføjer:

- Vi er glade for, at vi kan vise vores dybe og brede sortiment af dørgreb frem for kunderne, så de har mulighed for at se og mærke på dem, inden de bestiller varer hos os. Samtidig får de et bedre indblik i, hvad der kan lade sig gøre til deres byggesager og private køb.

For at gøre det så fleksibelt som muligt har Carl Ras etableret en MitID-løsning, der giver kunderne adgang til showroomet uden for butikkens åbningstid. Her kan de selv lukke sig ind i showroomet via en QR-kode til MitID fra telefonen.

-dc

2/5 2024