left banner

Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Erhvervsdrivende betaler overpris for parkering

Erhvervsdrivende betaler overpris for parkering

SPONSORERET INDHOLD: En analyse af priserne på erhvervsparkering viser at de erhvervsdrivende betaler mellem 20% og 75% i overpris.

Del artiklen på

Erhvervsparkering fra PARKPARK sætter en stopper for de høje gebyrer på erhvervsparkering, og giver de erhvervsdrivende alle fordelene ved mobilparkering, til en femtedel af konkurrenternes pris.

De stigende omkostninger til parkering betyder mere og mere for den enkelte erhvervsdrivende, og de fordele som det giver at parkere, med mobiltelefonen er ved de nuværende udbydere forbundet med markante ekstraomkostninger. Derfor har PARKPARK lanceret Erhvervsparkering, hvor de erhvervsdrivende kan spare tid, besvær men ikke mindst penge på deres parkeringsomkostninger.

 

”Vi ser ikke nogen grund til at priserne for erhvervsparkering skal være så høje. Vi skal naturligvis have vores omkostninger til systemudvikling og drift dækket ind, men det har vist sig at vi kan gøre det betydeligt under de priser vi ser i markedet.”

Udtaler Jesper Lindgren Adm. direktør i PARKPARK A/S

 

PARKPARK erhverv er den perfekte løsning når du og dine medarbejdere skal parkere nemt og billigt i hele Danmark. PARKPARK Erhverv giver dig Danmarks billigste erhvervsparkering, uanset om du skal parkere i København, Århus, Odense, Aalborg eller de mere end 20 andre byer vi dækker i hele Danmark, herunder alle offentlige parkeringspladser og 93% af alle betalte p-pladser.

 

Erhvervsparkering fra PARKPARK er stykket sammen således at firmaet betaler ét abonnement for hele virksomheden, ikke et ekstra for hver bruger eller bil. Dertil kan de erhvervsdrivende selv vælge om man vil betale et abonnement for erhvervsparkering og ikke nogen omkostning pr. parkering, eller et lidt lavere abonnement, og en ekstra omkostning pr. parkering. Uanset om man vælger de ene eller den anden løsning er det en løsning der er markant billigere uanset hvilken konkurrent i markedet man sammenligner med:

Fordelene ved Mobilparkering

Både i København, Aarhus og Aalborg bliver der længere og længere imellem parkeringsautomaterne, og alene den tid der går med at finde en parkeringsautomat og starte sin parkering, er en besparelse man opnår hvis man parkerer med PARKPARKs app. Når man skal afslutte parkeringen, behøver man heller ikke finde automaten, man afslutter blot sin parkering i appen og kan forlade pladsen.

 

Fordelene ved PARKPARK Erhverv

Med PARKPARK som leverandør af parkering med mobil får den erhvervsdrivende en landsdækkende løsning, nemmere bogføring med én samlet betaling pr. md. og en prisgaranti for markedets laveste omkostninger.

 

Man behøver ikke gemme bilag fra hver parkering, dem har man automatisk i PARKPARKs app, og bogholderiet i virksomheden får en samlet opgørelse pr. md. og sparer at indtaste de mange bilag. Dette er hos PARKPARK Erhverv uden ekstra omkostninger, også hvis man blot skal have et enkelt bilag sendt til sig selv.

 

PARKPARK Erhvervsløsninger

Uanset hvor stor virksomheden er, eller hvad behovet for parkering er, har PARKPARK Erhverv en løsning der passer til:

  • Erhverv 1, til erhvervsdrivende med op til 3 biler.
  • Erhverv 2, til erhvervsdrivende med op til 20 biler og få parkeringer.
  • Erhverv 2+, til erhvervsdrivende med op til 20 biler og mange parkeringer.
  • Erhverv 3, til erhvervsdrivende med mere end 20 biler.

 Du kan læse mere på: https://parkpark.dk/erhverv-parkering/

Læs mere om Biler til byggebranchen

15/10 2018
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.