Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Sænk farten - der er nye børn i trafikken og politiet holder øjeIgen i år vil politiet sætte ind med manuelle kontroller og Automatisk Trafik Kontrol sætte ind for at medvirke til sikring af skolevejen og skride ind over for trafiksyndere.

Sænk farten - der er nye børn i trafikken og politiet holder øje

Der er travlhed i byggeriet, men det vil være dumt at piske afsted i håndværkerbilen, for i dag er det skolestart med mange nye børn i trafikken og ekstra politikontrol på vejene

Del artiklen på

Fra i dag og i de kommende uger vil det igen vrimle med børn og unge på skolevejene i hele landet. Ferien er slut, hverdagen er i gang, og børn og unge vil gå, cykle, køre på knallert eller fx rulle på skateboard til og fra skole.

Men skolestart betyder også, at der vil blive holdt et ekstra øje med, hvordan du bevæger dig rundt i håndværkerbilen. Politiet gennemfører nemlig landet over de næste to uger målrettede indsatser på skolevejene, hvor de mange tusinde børn har første skoledag, hvilket betyder at mange små, nye og urutinerede trafikanter bevæger sig rundt i trafikken.

- Det er vigtigt at køre hensynsfuldt på skolevejene, hvor tusindvis af børn færdes hver dag. Hvert år stopper vi desværre alt for mange bilister, der kører for stærkt, som har glemt at bruge sele på dem selv og deres barn eller som undlader at respektere diverse forbudsskilte ved skolerne. For sikkerhedens skyld gennemfører vi også kontroller i år, siger Christian Berthelsen, politiassistent i Rigspolitiets Nationale Færdselscenter.

Nogle bilister har for travlt med at bringe deres egne børn sikkert i skole. De udviser ikke hensyn overfor andres børn, der som fodgængere eller cyklister er på vej til skole. Derfor vil politiet igen i år ved anvendelse af manuelle kontroller og Automatisk Trafik Kontrol sætte ind for at medvirke til sikring af skolevejen og skride ind over for trafiksyndere.

-jhn

Fakta:

Politiindsatserne vil blive koncentreret om skoleveje, hvor der især vil blive fokuseret på
Bilernes hastighed
Om børnene er fastspændt i bilerne i sikkerhedssele
Om førerne selv husker at anvende sikkerhedssele
Skolepatruljernes arbejde, og
Forældrenes trafikale adfærd, herunder parkering, i forbindelse med aflevering af børn ved skolerne.

 

 

Læs mere om Biler til byggebranchen

13/8 2018
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.