Aktuelle nyheder - Brændeovne

Brændeovn kombineret med bageovn

Heta samler 17 opskrifter i inspirationshæftet 'Brændeovns fristelser', hvor virksomhedens egen kok byder på kreative overraskelser og mere traditionelle retter, når man vil hygge på en ny måde

Del artiklen på

Kan man bage, lave lette retter med kød og fisk, forretter, snacks og andre lækkerier i en brændeovn? - Det giver Heta nu 17 opskrifter på i inspirationshæftet 'Brændeovns fristelser', hvor virksomhedens egen kok byder på kreative overraskelser og mere traditionelle retter, når man vil hygge på en ny måde.

Alle retterne er udviklet, så de passer til en brændeovn, der også har bageovn. Den vestjyske brændeovns-producent har i dag 8 modeller med bageovn, bl.a. har Scan-Line 80XL-B og 830B modellerne en udluftningsventil og plads til 2 bageriste.

Inspirationen i det nye opskriftshæfte spænder vidt: Fra teboller, burgere, burgerboller og bruchetta med forårsløgspesto eller tomat-basilikumpesto. Over retter som fyldt kyllingebryst svøbt i bacon, skinkestang, rødspætteruller og engelsk bøf med bløde løg. Til lækkerier som chokoladekage og bagte marcipanæbler med kanelfyld.

Når man tænder op i brændeovnen, giver det ekstra hygge at udnytte varmen til bagning, lette retter eller snacks, mens en dejlig duft breder sig. Fyrer man langsomt op og holder øje med temperaturen på det medfølgende termometer, er det enkelt at bruge bageovnen. Temperaturen styres ved at regulere lufttilførslen, så man har en jævn og ensartet varme under hele rettens tilberedningstid.

-cmn


Det nye opskriftshæfte 'Brændeovns fristelser' fås gratis hos alle forhandlere af Heta brændeovne, eller online på http://bageovn.heta.dk.

Læs mere om Brændeovne

26/10 2015