Aktuelle nyheder - Brændeovne

Brændeovn er som støbt i betonDen nydesignede brændeovn Beto fra Lotus er set i handel til priser omkring 20.995,-

Brændeovn er som støbt i beton

Ny dansk serie af brændeovne, Beto fra Lotus, er et design i beton med muligheden for at lagre varmen i lang tid med såkaldte Powerstones

Del artiklen på

I forvejen er beton blevet et populært materiale i boligen med borde, bænke, reoler og andre møbler, formgivet i den enkle, skandinaviske stil.

Nu kombinerer en ny dansk serie af brændeovne, Beto fra Lotus, et design i beton med muligheden for at lagre varmen i lang tid med såkaldte Powerstones.

Lotus er kendt for solide brændeovne med gods i, udført i kvalitetsmaterialer med lang levetid. Beto bygger videre på disse fordele og kan suppleres med varmelagrende Powerstones, der indbygges over brændkammeret. Dermed afgiver ovnen varme i flere timer efter, at ilden er gået ud.

Gennemprøvet teknologi
Beto-ovnene er bygget op omkring det samme brændkammer med Clean Burn teknologi som de kendte pejse-indsatser fra Lotus.

Teknologien giver fuld kontrol over lufttilførslen og en ekstra høj temperatur med en optimal udnyttelse af brændet. Samtidig er hele processen renere, fordi røggasserne også brændes af i ovnen i stedet for at blive udledt.

Beto, som er Lotus’ første brændeovn støbt i beton, fås også i fedtsten. Fedtsten er i sig selv mere varmelagrende end beton, og da Powerstones er inkluderet i fedtstensmodellen, kan den – ligesom en langt større masseovn – afgive behagelig varme i flere timer efter optænding.

-cmn

Læs mere om Brændeovne

12/9 2016