Aktuelle nyheder - Brændeovne

Brændeovn udstyret med autopilotDen nye Hwam Autopilot IHS reducerer brændeforbruget med op til 50 %, fordi træet udnyttes bedre.

Brændeovn udstyret med autopilot

Hwam er nomineret til DI Prisen for ny teknik, som gør det muligt at regulere varmen fra en brændeovn med en smartphone eller tablet

Del artiklen på

Temaet for Dansk Industris nye pris er i år digitalisering, og den jyske, familieejede virksomhed er dermed udnævnt til digital frontløber trods en branche, der ellers er forbundet med det mest basale: ild og varme.

Den nye Hwam Autopilot IHS er den mest miljøvenlige måde at fyre på. Samtidig reduceres brændeforbruget med op til 50 %, fordi træet udnyttes bedre. App’en giver også mulighed for fast nattesænkning af temperaturen, så brændeovnen regulerer luftstrømmen og forbrændingen forlænges på en miljøvenlig måde.

- Vi vil selvfølgelig gerne vinde, når DI Prisen uddeles den 27. september, men vi betragter også nomineringen i sig selv som en sejr. Den viser, at vores produkt ikke kun er et smart teknologisk påfund. Det er en ansvarsbevidst løsning i forhold til miljøet, siger en Stefan Hvam Pedersen, adm.direktør i Hwam A/S.

Hwam er en dansk, familieejet virksomhed, der i over 40 år har produceret brændeovne på familiens højteknologiske produktionsanlæg i Hørning ved Aarhus. I oktober lancerer Hwam den ny udgave af Autopilot IHS, hvor den tidligere fjernbetjening er blevet erstattet af en app.

-cmn

Læs mere om Brændeovne

7/9 2016