left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Brændeovne

Fjernbetjen brændeovnens varme via mobilen Jydepejsen fremstiller brændeovne, der repræsenterer traditionen, men med fremtidens innovation, æstetik, effektivitet og miljøvenlighed.

Fjernbetjen brændeovnens varme via mobilen

Jydepejsen har designet ovne siden 1979. Gennem flere årtier har Jydepejsens udviklingsafdeling udmærket sig ved at være først med mange features

Del artiklen på

Den nyeste teknologi, Jydepejsens nye automatiske DuplicAir Intelligent Control Blue (DIC Blue), giver eksempelvis mulighed for fjernbetjening af ovnenes varme via smartphone.

Selvom de fleste brændeovne kræver manuel vedligeholdelse, overvåger automatiske ovne ændringer i brændende omgivelser, som ilt og brændstof, for at producere den perfekte ild uden at kræve, at boligejerne holder øje med det.

Med indlæg som Jydepejsens patenterede teknologier DuplicAir og DuplicAir Intelligent Control (DIC) - et specielt udviklet styresystem, der sikrer optimal forbrænding - får brugeren en meget enkel betjening og optimal opvarmning gennem hele levetiden af ovnen.

Informerer om temperaturen
DIC automatisk system informerer brugeren om temperaturen i ovnen og signaler, når det er tid til at der skal mere brænde i brændeovnen. Ved at bruge en app, som er gratis at downloade til smartphone eller tablet, kan man overvåge den aktuelle temperatur og skorstenens udkast i ovnen.

DIC Blue sikrer ligeledes optimal luftforsyning og giver dermed optimal forbrænding til gavn for både miljøet og ikke mindst forbruget af træ, der kan reduceres med op til 40-50 %.

Effektiv og æstetisk
Jydepejsen arbejder konstant på at udvikle nogle af de mest effektive brændeovne, og opnår en effektivitet på op til 84%. En Jydepejsen brændeovn har mulighed for at forbinde ovnen i frisk luft. Det betyder, at ovnen kan installeres i godt isolerede huse såvel som nye lavenergihuse.

En brændeovns æstetiske appel er i dag lige så vigtig som dens effektivitet. Jydepejsen gør brug af glas for at tilbyde udsigt til ilden. Samtidig modstår glasset røg og askeopbygning.

En anden æstetisk appel er fedtsten. Tilbage i 1986 gik Jydepejsen og Tulikivi sammen om at beklæde en brændeovn med fedtsten. En brændeovn beklædt med fedtsten opbevarer varmen og holder den i længere tid. Varmen frigives derefter langsomt og leveres til rummet i form af behagelig strålende varme.

-los
Læs mere om Brændeovne

29/8 2017