left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Brændeovne

Styrker sin position på brændeovnsmarkedetJydepejsens nye ejere. Fra venstre Jan Andersen, Simon Agergaard og Kennet Rand.

Styrker sin position på brændeovnsmarkedet

Jydepejsens potentiale og fremtid blev sikret, da brændeovnsvirksomheden blev købt af Flexi Group

Del artiklen på

I maj sidste år blev brændeovnsproducenten Jydepejsen solgt til Flexi Group, som er underleverandør til stål industrien, og som i forvejen ejer fem andre virksomheder i Danmark. Med erhvervelsen af Jydepejsen har Flexi Group sikret Jydepejsens potentiale og fremtid indenfor brændeovnsmarkedet.

De nye ejere kommer med en baggrund og masser erfaring indenfor branchen. Synergien mellem virksomhederne har betydet, at Jydepejsens produktion er trukket tilbage til Danmark. Dette har resulteret i, at omstillingshastigheden samt fleksibiliteten er blevet væsentlig forbedret.

I købsprocessen og ved omlægning af produktionen har det især været afgørende for de nye ejere at tage godt vare på de kunderelationer, der er opbygget over en årrække.

- De mange kunder, der har vist os tillid gennem årerne, kan være helt trygge ved de nye rammer. Vi vil satse på kvalitetsløsninger. Det er vigtigt, at vi leverer ovne af høj kvalitet og som har den sidst nye teknologi. Det har derfor også været vigtigt for os, at produktionen er, hvor virksomheden er, så vi kan have løbende sikring og optimering af kvalitet, sikkerhed og processer. Med købet styrker vi Jydepejsens position i markedet med tilførsel af kompetencer og kapital med henblik på den fremtidige strategi og vækst, siger ejer og adm. direktør, Kennet Rand.

Stort potentiale
De nye ejere forener nu deres viden og kunnen med henblik på at tilbyde Jydepejsens kunder et endnu stærkere produktsortiment og en bred vifte af kompetencer. Især er der fokus på automatisering/intelligent styring, effektivitet, æstetik og grønt fokus.

- Potentialet for brændeovne er stort. Teknologien bliver konstant raffineret, og på Jydepejsen mener vi, at den kombination af æstetisk appel, effektivitet, automatisering og uddannelse vi lægger i vores arbejde, den kan holde flammen tændt i årtier fremover, slutter Kennet Rand.

Jydepejsen har designet ovne siden 1979. Virksomheden har altid haft fokus på godt håndværk, og kombinerer i dag den oprindelige tradition for brændeovne med fremtidens innovation, æstetik, effektivitet og ikke mindst miljøvenlighed.

-los

Læs mere om Brændeovne

22/6 2017