Aktuelle nyheder - Brændeovne

Træpilleovn udfordrer flammebilledetDen nye Scan-Line Green 200 pilleovn fra Heta er forberedt til varmefordeling i flere rum med Hetas Hot Air Supply system, der også kan kobles på et genvex-anlæg.

Træpilleovn udfordrer flammebilledet

Nyudviklede energieffektive træpilleovne satser på at matche brændeovnen med stor glasrude og stilfuldt design

Del artiklen på

Nu kan man vælge en træpille-ovn med samme flotte design og flammebillede som en brændeovn.

Det lover ovnproducenten Heta, der nu lancerer den nye Scan-Line Green 200 pilleovn kombineret med fjernbetjent komfort og en kapacitet til at opvarme 180 m2 boligareal.

Carsten Bach fra Heta peger på, at Scan-Line Green 200 ser ud som en brændeovn, giver den samme oplevelse og fås i så mange designudgaver, at den matcher alle former for indretning. Stål, fedtsten, sandsten og 42 forskellige keramikfarver.

Både ruden og flammebilledet klart større, end man plejer at se på pilleovne, fordi Hetas nye pilleovn har et specielt brændkammer. Samtidig sikrer den nye Clean Burn Teknologi sikrer en udnyttelsesgrad på 97 %.

Magasinet har plads til 21 kg træpiller ad gangen, så man kan genfylde med en hel 15 kg pose uden pladsproblemer. Selve betjeningen er enkel og komfortabel. Det er let at tænde, slukke og regulere varmen op og ned med fjernbetjeningen – eller ved at bruge touch-displayet på ovnen.

Ovnen er forberedt til varmefordeling i flere rum med Hetas Hot Air Supply system, der også kan kobles på et genvex-anlæg. Installation er hurtig og let, fordi den nye ovn har præcis samme placering af afgangs-rørene til skorstenen som en brændeovn: I højderne 30 cm, 44 cm samt lodret fra ovnens top.

Det er muligt at tilkøbe et SMS-modul, så varmen kan tændes, slukkes og reguleres fra mobilen. Desuden lancerer Heta i nær fremtid en iOS og Android App til Smartphones, med endnu flere styringsfunktioner og kontrol af forbrændingen.

Carsten Bach fra Heta oplyser, at den nye Heta Scan-Line Green 200 fås i handelen fra den 2. april 2015.

-cmn

Læs mere om Brændeovne

6/3 2015