Aktuelle nyheder - Byggeri

12 nye FAQ'er om bygningsreglementetDe netop udgivne FAQ’er er et resultat af et samarbejde mellem DI Dansk Byggeri, Trafik, Bolig og Byggestyrelsen og en lang række af byggeriets øvrige parter. Foto: Molio

12 nye FAQ'er om bygningsreglementet

Oplever du problemer omkring byggesagsbehandlingen eller uforståelige regler og tolkninger af BR? Så er der hjælp at hente

Del artiklen på

Så bør du se nærmere på 12 nye FAQ’er som Trafik, Bolig og Byggestyrelsen (TBST) for nyligt har offentliggjort. De 12 FAQ’er er et ’værktøj’, som TBST kan benytte til at afklare gråzonerne i bygningsreglementet og dermed sikre en ensartet tolkning på tværs af kommunerne.

De nye FAQ’er berører den generelle byggesagsbehandling, brand samt forhold der vedrører brand- og konstruktionsklasser.

Herunder finder du links til spørgsmål og svar på forskellige dele af bygningsreglementet.

Kapitel 1: Administrative bestemmelser

Kapitel 5: Brand

Kapitel 26: Konstruktionsklasser

Kapitel 27: Brandklasser

Kilde: DI Dansk Byggeri

-los


Læs mere om Byggeri

14/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.