Aktuelle nyheder - Byggeri

145 udenlandske håndværkere corona-testetArkivfoto.

145 udenlandske håndværkere corona-testet

Region Sjællands mobile testcenter rykkede i går ud til tre steder i Faxe Kommune efter, at en polsk håndværker var blevet testet positiv for corona

Del artiklen på

Søndag blev en polsk håndværker testet positiv for corona, og mandag rykkede Region Sjællands mobile testcenter derfor ud til tre steder i Faxe Kommune. Det skriver TV2 Øst.

For at inddæmme en eventuel spredning af corona-virus blev alle kolleger til den smittede bedt om at blive hjemme fra arbejde og lade sig teste.

- Jeg synes, det er en meget god ide, fordi mange af os vil gerne kende til situationen med denne virus. Om vi har den eller ej. Situationen vil være klar efter det her. Testen er meget hurtig, så det er godt, siger Slawek Wiercioch, der er i Danmark som betonarbejder, til TV2 Øst.

Det mobile testcenter foretog test af 145 kolleger til den smittede.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.