Aktuelle nyheder - Byggeri

17 tyverier på to dageGenrefoto: Jørli Petersen.

17 tyverier på to dage

Syd- og Sønderjyllands Politi advarer om, at der i øjeblikket er en bølge i gang af indbrud i håndværkerbiler

Del artiklen på

De seneste to døgn har Syd- og Sønderjyllands Politi modtaget 17 anmeldelser om tyverier fra varebiler i Varde, Esbjerg og Ribe Det skriver TV Syd.

Antallet af sager får politiet til at opfordre håndværksmestre og andre ejere af varebiler til at tænke i øget sikring og dermed gøre det sværere for tyvene at bryde ind.

- Som politi kan vi efterforske indbruddene. Men det gør det ikke alene. Kan vi gøre det mere bøvlet at være tyv, er vi nået et godt stykke og er med til at ødelægge det første led i de kriminelles fødekæde nemlig nem adgang til attraktive varer, siger vicepolitiinspektør Chr. Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis forebyggelsesenhed til TV Syd.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.