Aktuelle nyheder - Byggeri

3 tips til at indrette en hyggelig altan

3 tips til at indrette en hyggelig altan

ANNONCE: Hvis du er så heldig at have en altan til din lejlighed, ved du også, at det er enormt rart at have det ekstra ”rum”, hvor du kan nyde solen og få frisk luft.

Del artiklen på

Hvis din altan er rigtigt indrettet, kan du få nogle rigtig hyggelige stunder derude. Men hvordan indretter du din altan, så du får mest muligt ud af den?

Find de rette møbler til din altan

Altaner fås i mange forskellige størrelser, så når du skal finde møbler til din altan, er det vigtigste naturligvis, at de passer i størrelsen. Det handler om at finde de mest behagelige møbler, der passer i størrelsen til din altan. Det kan være, at du har plads til en lille bænk, et cafésæt eller måske et helt loungesæt.

Skab stemning på din altan med altankasser

Din altan skal være et hyggeligt sted, hvor du har lyst til at bruge en masse tid. Du kan pynte din terrasse med mange ting, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Du kan f.eks. finde nogle altankasser eller blomsterkasser, så du kan have friske blomster og planter på din altan. Det smarte ved altankasser er, at de ikke fylder på din altan, men i stedet kan hænge ud over.

Du kan finde et bredt udvalg af billige altankasser på www.zinkbakken.dk/altankasser.html. Du kan fylde dem med både blomster, krydderurter og andre planter.

Lys din altan op om aftenen

Hvis der er noget, der kan give en behagelig stemning, så er det en hyggelig belysning. Når du sidder ude på din altan om aftenen, kan du gøre aftenen endnu længere ved at lyse dem op med eksempelvis en lyskæde, lanterner eller noget helt tredje. Som prikken over i’et kan du købe nogle behagelige tæpper, som kan holde dig varm på de sene sommeraftener.

Læs mere om Byggeri

21/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.