Aktuelle nyheder - Byggeri

Airheat A/S solgt til to medarbejdereBent Jensen Thusgård (tv), Søren Grove Grejsen Jensen (m) og Mogens Dyremose(th)

Airheat A/S solgt til to medarbejdere

Efter 39 år sælger Mogens Dyremose virksomheden Airheat A/S i Holstebro til de to ledende medarbejdere, som har ambitioner for virksomhedens fremtidige udvikling

Del artiklen på

Mogens Dyremose fortæller, at han har valgt at sælge netop nu, fordi det er ’de helt rigtige folk’ til at drive virksomheden videre:

- De har lysten og kræfterne, og det skal jeg ikke stå i vejen for. Jeg er bare glad for, at virksomheden og medarbejderne er i trygge hænder med de to nye ejere, siger Mogens Dyremose, der har sidste arbejdsdag 31. august. Han kan dog godt se sig selv fortsætte med at arbejde nogle dage om ugen i et andet regi.

Det var oprindeligt Mogens Dyremoses far, som fik ideen til Airheat i 1981, da han var værkfører hos oliefyrsproducenten Danheat, som ikke længere ønskede at producere varmluftovne. Han så en god mulighed for at starte egen virksomhed, og som noget af de første inviterede han sønnen med.

20 procent til udlandet
Siden da er Airheat udviklet til især at producere varmluftaggregater og ventilationsaggregater - ofte på specialmål - til brug i værksteder og fabrikshaller samt i boliger, institutioner og på kontorer.

Kundekredsen er typisk VVS-, installations- og montagefirmaer samt rådgivende ingeniører i Jylland, som vælger Airheats løsninger, fordi de i størrelse og ydeevne kan skræddersys til den enkelte kundes behov. Desuden går 20 procent af produktionen til udlandet.

Med i vækstordning
Den ene af de to nye ejere, Bent Jensen Thusgård, har været i AirHeat siden 1999 og blev allerede for fem år siden tilbudt at købe 20 procent af virksomheden, for at han ikke skulle blive fristet af andre græsgange.

Han har styret Airheats produktion og indkøb de sidste mange år, mens den anden nye ejer, Søren Grove Jensen har været tre år i Airheat som ansvarlig for virksomhedens salg og markedsføring.

AirHeat er med i en vækstordning i Holstebro Kommune, som på tre år skal hjælpe virksomheden med at vokse til det dobbelte på omsætning og indtjening ved blandt andet at udvide virksomhedens geografiske rækkevidde.

DanB

Vi er blandt andet endnu ikke så godt repræsenteret på Fyn og Sjælland, men det kan vi jo blive."


Læs mere om Byggeri

10/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.