Aktuelle nyheder - Byggeri

Andepunker er ny arkitekturambassadør for trekantsområdet

Andepunker er ny arkitekturambassadør for trekantsområdet

Anders Ands gamle punkband De Skrigende Rødhalse tager på turné og tager læseren med til flere af Danmarks skjulte skatte i form af kulturelle og arkitektoniske oplevelser.

Del artiklen på
I juni blev det afsløret, at Anders And ville gendanne sit gamle punkband og drage på turne i Trekantområdet. Nu kan andefans over hele landet endelig få fingre i det vilde rock n’ roll-eventyr, som er hovedhistorien i seneste udgave af Anders And-bladet.

Seebach og De Skrigende Rødhalse
Navnet på Anders Ands punkband er De Skrigende Rødhalse, og det er et anerkendende nik til Søren Faulis kultfilm fra 1993, De Skrigende Halse, der skildrer det fiktive ’dødspunkband’ af samme navn. Anders er naturligvis bandets frontfigur, og på guitar finder vi Højben, mens Knahrvorn er bandets trommeslager.
 
I historien optræder desuden Ralle C. Bach - en superstjerne med ikke helt så få fælles træk med virkelighedens Rasmus Seebach.
 
Historien er en rammende satire over virkelighedens rockbands, hvor de interne stridigheder i ny og næ kan være på nippet til at splitte bandet ad. Desuden rummer historien masser af små nik til musikhistorien, som ikke mindst voksne rockfans vil sætte pris på.
 
I spjældet og på taget
Touren går blandt andet forbi StreetDome i Haderslev og Bølgen i Vejle, som Anders’ band spiller på taget af, ligesom de tager en afstikker uden for Trekantområdet til Fængslet i Horsens.

I starten af turneen lander bandet i Billund lufthavn, og senere spiller de på gaden i Middelfart. I historien indgår også seværdigheder og vartegn som Lillebæltsbroen, Det Hvide Vandtårn og Koldinghus. Turneen varetages af Rip, Rap og Rup, som har påtaget sig tjansen som bandets managers.
 
Dyrk musik og arkitektur
Det er naturligvis to danskere, der står bag historien: Sune Troelstrup, som står bag manuskriptet, og Flemming Andersen, som har tegnet historien, som er en del af ”Jagten på Danmarks skjulte skatte”, en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Anders And-bladets læsere stemmer om, hvilken del af landet, de rappe ænder skal besøge. Tidligere er turen gået til Vendsyssel og Sønderjylland, og i år var det så Trekantområdet, der vandt afstemningen om at få besøg af Anders And.

- Det er en af de både sjoveste og vildeste historier i Anders And-bladets historie, som vi nu endelig sender på gaden, siger Gitte Hoffmann Hansen, som er marketingchef hos Egmont Publishing, der udgiver Anders And & Co.

- Vi håber, at vi med denne historie kan inspirere vores læsere til både at dykke ned i musikhistorien og til at udforske en vidunderlig del af Danmark, som byder på et væld af Danmarks skjulte skatte i form af store kulturelle og arkitektoniske oplevelser.
 
Anders And & Co. nr. 41 udkom den 8. oktober. Pris: 39,95 kr.

-ms

Læs mere om Byggeri

11/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.