left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

AO har sat ladestandere op ved håndværkerbutik AO har ikke salg til private, så disse pladser er tiltænkt kundernes eldrevne varebiler, som Klimarådet forventer, der vil være 13.000 af om 10 år.

AO har sat ladestandere op ved håndværkerbutik

SPONSORERET INDHOLD: Nu kan håndværkerne sætte deres servicevogne i stikket hos AO i Albertslund, hvor kæden har sat sine første ladestandere op

Del artiklen på

Der skal rigtig mange elbiler på vejene i 2030, hvis vi skal nå i mål med den klimaaftale, som et bredt flertal i Folketinget blev enige om i slutningen af juni. Og selvom håndværkernes servicebiler endnu ikke har ligget i overhalingsbanen, når det handler om grøn omstilling, så er de elektriske servicevogne ude på vejene nu.

I fremtiden vil muligheden for at sætte varebilen i en ladestander ved håndværkerbutikken være ligeså naturligt som at tilbyde kunden en kop kaffe.

Det mener grossisten AO, der netop har indviet sine første ladestandere ved håndværkerbutikken på Rørvang i Albertslund.

- Vi går forrest med at sætte ladestandere op ved vores håndværkerbutikker. Det er ikke, fordi vi efterkommer et massivt ønske lige nu, men vi taler med kunder, som er i gang med at omstille til elektriske vognparker. Det ligger i vores DNA, at vi gerne vil være på forkant med grønne og intelligente løsninger, siger salgsdirektør Lars Kestner fra AO.

Satser stort på ladestandere i sortimentet
Hvis den danske vognpark skal bidrage med den 70 % CO2-reduktion, der er målet i klimaaftalen, skal der være over en million elbiler på gaden om 10 år. Ifølge Klimarådets beregninger vil der være 130.000 eldrevne varebiler. Det vil alene betyde en reduktion på en halv million tons CO2.

Hvis målsætningen om en million elbiler skal realiseres, vil det kræve, at der opstilles 250 ladestandere i Danmark hver dag frem mod 2030. Det viser beregninger fra Dansk Energi.

En milliardinvestering, som landets installatører vil få en andel i, da ladestandere altid skal installeres af en autoriseret el-installatør. Det er nemlig både ulovligt og forbundet med brandfare, hvis forbrugerne selv sætter ladestandere op i carporten.

- Man kan sige, at vi tager vores egen medicin. Vi satser stort på ladestandere i vores sortiment, fordi det er nødvendigt, hvis vi skal løse klimaudfordringerne. Men også fordi vi ved, at det er et kæmpe forretningsområde for vores kunder, siger Lars Kestner.

Læs mere om Byggeri

12/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.