left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Arkitektforeningens nye repræsentantskab er på pladsArkivfoto: Hampus Berndtson

Arkitektforeningens nye repræsentantskab er på plads

56 MAA’ere er valgt til Arkitektforeningens repræsentantskab. De repræsenterer en geografisk og faglig spredning og skal arbejde i repræsentantskabet de næste tre år

Del artiklen på

De seneste to uger har medlemmerne af Arkitektforeningen været ved stemmeurnerne og valgt det nye repræsentantskab. Med en stemmeprocent på 21,5 blev de landsdækkende 19 valgt, mens kampvalget i Lokalafdeling København blev afgjort med 22 % af stemmerne.

Repræsentantskabet er Arkitektforeningens øverste myndighed og består af 52 aktive medlemmer og fire studentermedlemmer, og er valgt for tre år. Størstedelen af de aktive medlemmer sidder også i ledelsen af lokalafdelingerne. Men der er altid 19 medlemmer af repræsentantskabet (’De 19’), der ikke er tilknyttet lokalledelserne.

Repræsentantskabsmedlemmerne deltager i en række faste møder samt udvalgsarbejde, arbejdsgrupper, debatter mm. Desuden er det repræsentantskabet, som vælger Arkitektforeningens formand, bestyrelsen og medlemmerne i de faste udvalg, ligesom de godkender de regnskab og budget for det kommende år.

En stor styrke for arkitektfaget
Formand for Arkitektforeningen Johnny Svendborg glæder sig over opbakningen til valget, og at så mange engagerede medlemmer havde lyst til at styrke arkitekturens stemme gennem foreningens arbejde.

- Tusind tak til alle, som stillede op, og til jer der har stemt til valget! Det er en stor styrke for arkitektfaget, og foreningen, at vi har så engagerede medlemmer, der vil kæmpe for den arkitektoniske kvalitet. Vi har alle den samme faglighed som ståsted, men vi bruger den på forskellig vis. Det er en stor styrke og afspejler sig på fornem vis i repræsentantskabet. Jeg glæder mig til samarbejdet.

De 19 medlemmer af repræsentantskabet (’De 19’), der ikke er tilknyttet lokalledelserne:
Kristine Leth Juul
Johnny Svendborg Andersen
Anne Beim
Bente Melgaard
Karin Thuesen Pedersen
Uffe Leth
Anna K. Bisgaard Sørensen
Lone Feifer
Katrine Lotz
Mette Lyng Hansen
Line Willacy
Kasper Guldager Jensen
Tyra Dokkedahl
Søren Rasmussen
Peter Andreas Sattrup
Erik Brandt Dam
Christian Hanak
Andreas Lykke-Olsen
Peter Thorsen

De valgte i lokalforeningerne kan ses her.

-los


Læs mere om Byggeri

18/2 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.