left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Asfaltselskab udvikler sig stadig efter 40 år Direktør Finn Jensen ses her foran en gammel vejtromle ved DOB’s domicil i Brenderup.

Asfaltselskab udvikler sig stadig efter 40 år

1. marts er det 40 år siden, Dansk Overfladebelægning blev grundlagt. Siden starten har virksomheden været i konstant udvikling i forhold til både metoder, processer og produkter – og udviklingen fortsætter

Del artiklen på

I dag bygger Dansk Overfladebelægning i Brenderup fortsat på det koncept for overfladebelægning, virksomheden blev grundlagt på. Men medarbejderstaben er udvidet til 20 ansatte, og markedet spænder nu over både Danmark og de øvrige nordiske lande.

Og med de 40 lys i jubilæumskagen må man sige, at både virksomheden og dens løsninger er langtidsholdbare!

Gennem nu 40 års virke har Dansk Overfladebelægning (i daglig tale DOB) sørget for sikre veje, stier og pladser i hele landet i form af en professionelt udført kvalitetsbelægning.

Det er i årenes løb blevet til utallige kilometer veje og stier og lige så mange kvadratmeter pladser. Tilsammen millioner af meter, trygge trafikanter og fodgængere og ikke mindst; masser af tilfredse kunder.

- Kvalitet og fleksibilitet er grundlaget for vores mangeårige succes, og vi har altid haft stor fokus på at minimere miljøpåvirkningen. Det har resulteret i, at vi nu er en af de førende udbydere i Danmark inden for miljøvenlig overfladebelægning, fortæller direktør Finn Jensen.

Erfaring og fornyelse
Det var de to store asfaltselskaber Superfos og Colas Danmark, der tilbage i 1981 grundlagde Dansk Overfladebelægning. Dengang var virksomheden udelukkende tænkt som en underleverandør, der skulle udføre overfladebelægninger på de danske kommune- og amtsveje for moderselskaberne med deres specialmaskiner og teknologi.

Både formål og ejerskab har dog ændret sig i årenes løb. I dag er DOB ejet ligeligt af Pankas og Colas Danmark, og virksomheden har sit eget liv og sine egne forretningsområder. Kundegrundlaget består nu udover kommuner og private virksomheder i hele Danmark også af adskillige kunder i de øvrige nordiske lande.

DOB har år for år opbygget en stor og unik erfaring i overfladebelægning. Det er den specialviden, kombineret med fleksibiliteten i en mindre virksomhed, der gør DOB konkurrencedygtig.

Og konstant tilførsel af fornyelse i form af effektivt produktionsudstyr og bæredygtige produkter sikrer ifølge ledelsen, at DOB også fremover vil være en stærk aktør på markedet.

I stedet for en stor reception har virksomheden planlagt adskillige aktiviteter året igennem for at fejre både kunder og medarbejdere … sammen, men på afstand.

- Vi håber, at de planlagte aktiviteter vækker smil og glæde hos vores kunder og medarbejdere i den her lidt grå og kedelige tid, hvor alt for meget bliver udskudt eller helt aflyst. Det er også derfor, vi har valgt, at vores jubilæum ikke skulle udskydes, fortæller Finn Jensen.

-los

Læs mere om Byggeri

22/2 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.