Aktuelle nyheder - Byggeri

Attraktive boliger på Teglholm Brygge

I dag blev første spadestik til Den nye boligejendom på Teglholmsgade i Sydhavnen i København taget

Del artiklen på

Den grønne pil flagrer i Sydhavnen, for i dag blev første spadestik taget på byggeriet af 179 udlejningsboliger, som Pihl-konsortiet bestående af Pihl & Søn og LM Byg tidligere på året vandt. En begivenhed konsortiet og bygherren, TDC Pensionskasse, har set frem til:

- Vi har haft et godt samarbejde med Pihl-konsortiet under forløbet. Vi føler os i meget sikre og kompetente hænder og glæder os til næste fase af projektet sammen med dem, siger Leif Stidsen, der er direktør i TDC Pensionskasse.

Adm. direktør i LM Byg, Hans Anker Nielsen, har også været med i den tætte dialog med TDC Pensionskasse og udtrykker også stor tilfredshed:

- Vi har sat stor pris på samarbejdet med bygherren og glæder os til at fortsætte den gode dialog. Byggeriet er et spændende projekt, som vi alle er glade for at være en del af, siger han.

Boligkomplekset, der får navnet Teglholm Brygge, har udsigt over Teglværkshavnen, når det står færdigt i sommeren 2020. Udlejningsboligerne fordeler sig fra to- til fem-værelses lejligheder fra 65 m2 til 132 m2 med enten altan eller fransk altan. Ved Teglværkshavnen etableres en havnebrygge, der vil være tilgængelig for byens borgere.

M.J. Eriksson, der er en del af ejergruppen, skal stå for anlægsarbejdet på Teglholm Brygge. Den landsdækkende entreprenørvirksomhed vil ved større opgaver også være en del af Pihl-konsortiet.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/9 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.