Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bang & Beenfeldt valgt som totalrådgiver på kæmpeprojekt på Islands Brygge

Bang & Beenfeldt valgt som totalrådgiver på kæmpeprojekt på Islands Brygge

Andelsboligforeningen A/B EIGI har valgt Bang & Beenfeldt til et omfattende tagrenoverings- og knopskydningsprojekt. Med 3D-tegninger har virksomheden allerede givet beboerne et billede på det færdige resultat

Del artiklen på

Andelsboligforeningen A/B EIGI har valgt Bang & Beenfeldt til et omfattende tagrenoverings- og knopskydningsprojekt. Arbejdet med knopskydningerne inkluderer en udvidelse opad i byggeriet og skal munde ud i omkring 30 udvidelser af de eksisterende lejligheder. 

På en ekstraordinær generalforsamling i foreningen blev det til et overbevisende ja til den markante udvidelse af ejendommen.

Beboerinddragelse og 3D-tegninger
Projektleder fra Bang & Beenfeldt, Kasper Cronberg, mener, at det er vigtigt, at beboerne får en stemme i processen:

- Det har været vigtigt for os at lytte til bestyrelsen og til beboerne i denne sammenhæng. Vi har bl.a. udarbejdet 3D-tegninger og skitser over planerne, som vi har præsenteret for beboerne, så de har fået visualiseret, hvad der venter dem og har haft en fornemmelse af, hvad de siger ja til.

Andelsboligforeningen, som ligger i hjertet af Islands Brygge lige ned til Havneparken, består af ca. 230 boliger fordelt med 38 lejere og ca. 190 andelshavere samt en del erhvervsmål. Arbejdet med knopskydningerne inkluderer en udvidelse opad i byggeriet og skal munde ud i omkring 30 udvidelser af de eksisterende penthouselejligheder. Den samlede byggeperiode forventes at løbe over halvandet år, og renoveringen forventes at gå i gang til foråret.

-aft

Læs mere om Byggeri

16/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder