Aktuelle nyheder - Byggeri

Begejstring over online-håndværkermesserCEC Event kørte rundt til alle ni af Fogs byggecentre og livestreamede dagen lang. Her Kim Nørgaard udenfor byggecentret i Lyngby, hvor han bl.a. besøger nogle af standene.

Begejstring over online-håndværkermesser

Johannes Fogs nye tiltag – den digitale håndværkermesser med samtidig deltagelse af leverandører i ni af kædens forretninger – blev en stor succes

Del artiklen på

Af Louise S. Strøbech

Torsdag d. 18. juni var der premiere på en ny variant af Fogs traditionelle håndværkermesser, der normalt finder sted i 4-5 byggecentre i løbet af både forår og efterår. Pga. corona-pandemien blev forårets messer aflyst, og byggecenterkæden måtte tænke i nye baner.

Det mundede ud i, at 54 leverandører stillede op med et stort antal stande fordelt mellem de 9 Fog-byggecentre. Forinden stillede alle leverandører op til interview, hvor de kunne præsentere de gode messetilbud, der selvfølgelig også var at finde i Fogs både digitale og fysiske messeavis.

- Leverandørerne har været megapositive, og det er nærmest noget af det, vi har været mest glade for. Allerede i uge 20 (i midten af maj, red.) stillede de op til interview, og de var alle sammen virkelig godt forberedte og stod knivskarpe, da vi dukkede op med kameraet, fortæller Fogs marketingdirektør Jens Sauvr få dage efter afholdelsen af messerne.

Artiklen fortsætter under billedet...
Per Mosegaard fra James Hardie stillede op til interview længe inden messen for at fortælle om de gode messetilbud, virksomheden ville medbringe på Fogs semi-digitale håndværkermesse.

Livestreaming og callcentre
I hvert byggecenter stod leverandørerne på messedagen klar til at modtage de kunder, der dukkede op trods corona-krisen, og de stod også klar til små interviews udført af eventbureauet CEC Event, der hele dagen kørte rundt og livestreamede fra de fysiske messer.

Via de små streamede indslag kunne de kunder, der sad hjemme bag computeren eller stod med mobilen på byggepladsen, blive inspireret til indkøb af de gode tilbud. De kunne også let tilgås i den elektroniske udgave af messeavisen.

- Mandag d. 15. juni - fire dage før messestart - ændrede vi den elektroniske messeavis fra almindelig pdf til et direkte bestillingskatalog med priser, og åbnede samtidig for forhåndsbestillinger. På selve dagen havde vi også et callcenter, hvor man kunne ringe ind og bestille, hvis man ikke kunne deltage hverken fysisk eller via en skærm, fortæller Jens Sauvr, der godt kan forestille sig at afholde lignende messer en anden gang.

- Det gik rigtig godt, og vores messeavis blev set af rigtig mange kunder. Vi sendte tilbudsavisen ud 14 dage inden messen – både digitalt og fysisk – og kan se, at vi har haft tre gange flere læsere af de digitale messeaviser end af dem vi sendte ud fysisk. Så messeavisen blev læst af mange flere, end den plejer, og der har været stor aktivitet. Vi er ikke helt færdige med at tælle sammen, men kan allerede nu sige, at det gik rigtig godt, siger Jens Sauvr, som af konkurrencehensyn ikke ønsker at komme med tal for hverken omsætning, antal messeaviser der blev udsendt eller hvor mange, der har klikket sig ind på de digitale udgaver.

Ud over livestreaminger fra messen, de fysiske stande i de ni byggecentre og de mange digitale messeaviser, der blev udsendt, arbejdede Fog bl.a. også med sms-markedsføring til ca. halvdelen af deres håndværkerkunder samt webinarer på dagen udført af udstillerne.

louise@odsgard.dk

Læs mere om Byggeri

22/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.