Aktuelle nyheder - Byggeri

BIG i Aarhus: Opskriften på en salgssucces

BIG i Aarhus: Opskriften på en salgssucces

Forældrene til boligbyggeriet med 255 forskellige lejligheder på Aarhus Havn er bl.a. Karrehuset, det lille aarhusianske Øgadehus og et hold stjernearkitekter

Del artiklen på

Tekst: Marie Sofie Larsen

Boliggiganten ligger ved Bassin 7 lige ud for Aarhus Midtby og et kig fra Risskoven. Mellem by, hav, havn og skov og med udsigt til det hele.
 
Bjarke Ingels Group, BIG, fortæller, at det store takkede byggeri har fået sin form, fordi forældrene er henholdsvis den klassiske karrestruktur med et stort gårdrum i midten og det lille venlige byhus, som man især finder i Ø-gaderne i Aarhus. Og lidt tårn skulle der også være i bygningens DNA.

Denne tilgang handler om at kombinere det bedste fra den verden, projektet er skabt til: I dette tilfælde Aarhus, som vi kender for karreerne vest for byen, det lille latinerkvarter og tårne som Bogtårnet og Rådhustårnet.

Mødet i mellem alle disse typer har givet bygningen de ret markante stigninger og fald, der er samlet under et stort trappet taglandskab med store private tagterrasser i forskellige højder.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 4.

Læs mere om Byggeri

7/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder