LCA
LCA
scroll
Big Red ruller ind over FynArrangementet er gratis og foregår fra kl. 10-14 på Ove Gjeddes Vej 7, i Odense, hos værktøjsbutikken Dorch & Danola.

Big Red ruller ind over Fyn

SPONSORERET INDHOLD: Den 2. oktober gæster Milwaukees Big Red Truck Tour Fyn

Når Milwaukee ruller forbi Odense i starten af oktober, går det ikke stille for sig. Med sig har de nemlig deres kæmpe røde lastbil – deraf navnet Big Red.

Milwaukee blev grundlagt tilbage i 1924 og har med sine knap 100 år i branchen stor erfaring med at fremstille slidstærkt værktøj og maskiner med power.

Lastbilen Big Red er indrettet som showroom og er fyldt med værktøj, maskiner og tilbehør. Alt hvad en kvalitetsbevidst håndværker - eller gør-det-selv-entusiast - kunne drømme om.

Der vil være demoer, udført af Milwaukees værktøjseksperter. Derudover kan man deltage i en konkurrence, hvor man kan vise sine håndværksfærdigheder frem. Der vil også være mulighed for at få en grillet pølse med brød, som det hører sig til ved sådanne arrangementer.

Det amerikanske mærke Milwaukee viser alle deres nyheder frem og der vil være skarpe priser på dagen samt Milwaukees kampagne 'Buy more- get more'.


19/9 2023