Aktuelle nyheder - Byggeri

Åbner sit tredje minibyggemarked i KøbenhavnEn Stark Shop er væsentligt mindre end et traditionelt byggemarked. Den nye på Øster Farimagsgade er på 165 m2. Til gengæld er den placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder.

Åbner sit tredje minibyggemarked i København

Byggemarkedskæden Stark udvider sit shop-koncept med mindre, lokalt forankrede forretninger i København. Denne gang med en Stark Shop på Østerbro

Del artiklen på

Stark fortsætter med at udvide sin tilstedeværelse i København. Sidste år blev der åbnet to shops på henholdsvis Frederiksberg og Amager. 1. marts var turen kommet til Østerbro, hvor byggemarkedskædens nye shop er åbnet på Øster Farimagsgade 23, hvor Carl Møller Trælast og Byggemarked tidligere holdt til.

- Det giver os en virkelig stærk tilstedeværelse i København og i særdeleshed på Østerbro, hvor vi i forvejen har en stor forretning i Nordhavnen, siger kommerciel direktør Poul Willadsen.

Øster Farimagsgade 23 er en meget central lokation på Sølvtorvet, lige midt i det 'gamle Østerbro' tæt på Kartoffelrækkerne, søerne og Statens Museum for Kunst.

- Det er en ikonisk adresse i et ikonisk kvarter. Og netop fordi vi er placeret i den gamle del af Østerbro, åbner vi en butik, der med 165 m2 fordelt på to et halvt plan med rå mure og skæve hjørner byder på en masse charme helt i kvarterets ånd. Det glæder vi os til at tilbyde kunderne – sammen med alt fra gode råd om byggeri til en varm kop kaffe, fortæller Tom Nowicki, der er chef i den nye shop og tidligere trælastdirektør for kædens forretning i Nordhavn.

Læs mere under billedet...
Trods begrænset plads er der mange varer på hylderne i den nye Stark Shop Østerbro. Hvis ikke en vare findes på hylden kan den bestilles og leveres hjemme eller på byggepladsen eller afhentes.

Ligger lige rundt om hjørnet
En Stark Shop er væsentligt mindre end et traditionelt byggemarked. Til gengæld er den placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder. Varesortiment er nøje tilpasset håndværkernes og gør det selv-folkets behov, mens der vil være hurtig levering af de varer og byggematerialer, der ikke umiddelbart findes i de små butikker.

- Stark Shop er et svar på den udvikling, der foregår i København. Der bliver stadig flere indbyggere i den centrale del af byen, hvor der ikke er plads til de store byggemarkeder. Ved at åbne mindre butikker lokalt, kan vi fortsat tilbyde vores kunder byggematerialer og professionel rådgivning i en Stark Shop, der bogstaveligt talt ligger lige rundt om hjørnet, forklarer regionsdirektør i København Lasse Frederiksen.

Adgang til hele varesortimentet
Trods den mere beskedne størrelse har den mindre shop et omfattende sortiment, der indeholder alt fra søm og skruer til maling og værktøj. Den giver samtidig kunderne adgang til alle kædens varer og byggematerialer. Enten gennem bestilling direkte i butikken – for eksempel på den storskærm, der er opstillet i butikken - eller online på Stark.dk.

Hertil kommer byggecenterkædens services som professionel rådgivning om byggeri, udlejning af hånd- og elværktøj samt leveringsservice. Bestilte varer leveres direkte til kunden eller byggepladsen – eller til afhentning i butikken.

Den lokale Stark Shop vil have et bredt udvalg af bæredygtige varer, og butikken er desuden indrettet med Gentræ, kædens eget koncept for genbrug af overskudstræ fra byggepladser, samt genbrugsmøbler. I shoppen på Østerbro er disken for eksempel en gammel købmandsdisk fundet i lokalområdet.

- Det er ikke helt tilfældigt. Den gamle købmandsdisk er også et signal om, at vi ønsker at yde den samme høje grad af service, som man en gang forbandt med den lokale købmand nede på hjørnet, fortæller Tom Nowicki.

-los

Læs mere om Byggeri

1/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.