Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligminister vil have mange flere almene boliger- Jeg har en klar ambition om, at der skal bygges mange flere almene boliger og gerne i kombination med andre boligtyper, så vi sikrer plads til alle, siger Kaare Dybvad Bek.foto:Claus Bech

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle

Del artiklen på

Politik - boligbyggeri

Boligminister Kaare Dybvad Bek tager i dag klokken 12.30 første spadestik til et nyt boligbyggeri, der snart rejser sig i København.

De 148 almene boliger, som bliver opført i Ørestad Syd, bliver en del af en karrébebyggelse, som udover de almene boliger også rummer private boliger og en daginstitution, som bygges op omkring et fælles gårdrum.

- Jeg har en klar ambition om, at der skal bygges mange flere almene boliger og gerne i kombination med andre boligtyper, så vi sikrer blandede boligområder med plads til alle. Jeg ser derfor frem til at sætte spaden i jorden senere i dag til dette byggeri, som kombinerer almene og private boliger. Det er med til at skabe de bedste forudsætninger for daglige møder på tværs af sociale og økonomiske skel, siger boligminister Kaare Dybvad Bek.

De almene boliger fordeler sig på 122 familieboliger i forskellige størrelser, 12 mindre almene familieboliger samt 14 ungdomsboliger.

-jhn

Læs mere om Byggeri

17/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.