Aktuelle nyheder - Byggeri

Bostik køber danske LIP

Bostik erhverver det danske firma LIP. De ser som en førende Skandinavisk ledende aktør indenfor bygkemikalier

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

Arkema bekræfter at Bostik erhverver LIP Bygningsartikler AS (LIP), der ser som førende danske brand indenfor fliselim, vandtætningssystemer og gulvudjævning.

- Med sit stærke brand, er LIP en stærk aktør indenfor det skandinaviske marked, anerkendt af de bygprofessionelle for sine højkvalitative produkter. Med stærke geografiske og komersielle synergier, vil projektet muliggøre at Bostik kan tilbyde kunder en udvidet række af høj profilerede løsninger, samtidig øges Bostiks nærvær i de Nordiske lande, lyder det i en pressemeddelse.

50 ansatte og topmoderne fabrik
LIP udvikler, producerer og markedsfører produkter med en omsætning for ca €30 millioner. LIP har ca 50 ansatte og har en topmoderne anlægning i Nørre Aaby (Danmark), som har et automatiseret og koldioxidneutralt produktionsanlæg.

Overytagelsen vil gøre det muligt for Bostik at påskynde tilvæksten i regionen.

Efter fornylig erhvervet Prochimir i højpresterende selvhæftende filmer i oktober fortsætter Arkema med dette projekt at aktivt udvikle sine speciallime , en af de vigtigste tilvækster.

Afslutning af købet forventes I begyndelsen af 2020.

-jhn

Læs mere om Byggeri

13/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.